ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο άμισθος… έμμισθος σύμβουλος του Μητσοτάκη

wpid-wp-1457789314732.jpeg

Ο κατά τα άλλα άμισθος σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, Νίκος Κωστόπουλος, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη έχει προσληφθεί ως… έμμισθος ειδικός σύμβουλος Αντιπεριφερειάρχη Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, με τον τοπικό Τύπο να αναφέρει ότι… μόνο με τα ζητήματα της Χίου δεν ασχολείται!

Ο στενός συνεργάτης και φίλος της Περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου, Νίκος Κωστόπουλος, είχε παραιτηθεί παραμονές Χριστουγέννων από τη θέση τουΕκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους που επέβαλαν την παρουσία του στην Αθήνα. Συγκεκριμένα δήλωνε για την παραίτησή του στη τοπική εφημερίδα «Νέα της Λέσβου», «φρεσκοπαντρεμένος και πολύ ερωτευμένος».

Στις 21 Ιανουαρίου 2016 η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρουυπέγραψε απόφαση με την οποία διόρισε τον Νικόλαο Κωστόπουλο στη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Γεωγραφικού Αντιπεριφερειάρχη Χίου «με σύμβαση εργασίαςιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας ίσης με τη θητεία της Περιφερειάρχη».

Μάλιστα η τοπική εφημερίδα επισημαίνει ότι η ίδια απόφαση που αναρτήθηκε στις 28 Ιανουαρίου στο «Διαύγεια» αναφέρει ότι «η σχετική δαπάνη για τη μισθοδοσία έχειεξασφαλιστεί σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 1963/212/14-1-2016 έγγραφο τηςΔιεύθυνσης Οικονομικού της Περιφέρειας»: «Από πόρους της Περιφέρειας πληρώνεται ο στενός συνεργάτης και φίλος της Περιφερειάρχη κ. Καλογήρου, ο οποίος ουδέποτε βέβαια απασχολείται για θέματα της Περιφέρειας, ούτε για… τα προσχήματα και αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τις ενημερώσεις που κάνει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook για τις κομματικές του δραστηριότητες.».

Στις 2 Φεβρουαρίου 2016 ανακοινώθηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος αναλαμβάνει ενεργό κομματικό ρόλο στο πλευρό του νέου Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, που του ανέθεσε την – άμισθη – θέση του Γραμματέα Επιστημονικών Φορέων…

image

http://hellasforce.com/2016/03/12/