Οι μετανάστες αποδεικνύουν πως η Ελλάδα είχε πιο ισχυρή οικονομία επί Σαμαρά

wpid-wp-1458539556734.jpeg

image

Μετά από ένα χρόνο κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι πολύ εύκολο να αποδειχτεί γιατί η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν πολύ καλύτερη από την κυβέρνηση Τσίπρα και πως η ελληνική οικονομία ήταν πολύ πιο ισχυρή επί Σαμαρά.

Δεν χρειάζονται οικονομικοί δείκτες και άλλα οικονομικά στοιχεία, για να αποδειχτεί πως η οικονομία της χώρας μας ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση επί κυβέρνησης Σαμαρά.

Την απάντηση την δίνουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Επί Σαμαρά, έμενε και κάνας μετανάστης στην Ελλάδα.

Επί Τσίπρα, αν δεν έκλειναν τα σύνορα δεν θα υπήρχε ούτε ένας μετανάστης στη χώρα.

Με το ζόρι και τη βία τους κρατάμε πια στην Ελλάδα.

Γιατί έμεναν κάποιοι μετανάστες και πρόσφυγες στην Ελλάδα επί Σαμαρά;

Γιατί υπήρχε ανάπτυξη.

Γιατί μόνο δεμένοι μένουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες επί Τσίπρα;

Γιατί η ελληνική οικονομία πάει κατά διαόλου.

Αυτή την επισήμανση έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είπε πως, αν και είχε δηλώσει δημόσια το 2012 πως θα ανακαταλάβει τις πόλεις μας από τους παράνομους μετανάστες -για να τις παραδώσει στους μπράβους νεοναζί-, όλο και κάποιος μετανάστης έμενε στην Ελλάδα.

Ο Αντώνης Σαμαράς κατήγγειλε πως, αν ανοίξουν σήμερα τα σύνορα, δεν θα μείνει μετανάστης ούτε για δείγμα στην Ελλάδα.

«Οι μετανάστες είναι πλούτος για μια κοινωνία, αφού η ύπαρξή τους δείχνει ανάπτυξη» είπε ακόμα ο Αντώνης Σαμαράς, προκαλώντας ικανοποίηση στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φιλοξενεί στο σπίτι του δεκαμελή οικογένεια προσφύγων από τη Συρία.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Όλγα Γερομπεμπέκα είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πραγματικότητα το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για ασφάλεια, αφού η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε να μην θέλει κανένας μετανάστης να μείνει στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για ρατσισμό απέναντι στους μετανάστες, ενώ η κυβέρνηση απάντησε πως η παλαβή δεξιά θέλει να κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι σε παράτυπους μετανάστες.

Επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε τους μετανάστες «παράνομους».

Ο Αλέξης Τσίπρας -που γινόταν έξαλλος όταν ο Σαμαράς έκανε λόγο για «παράνομους μετανάστες»- λέει τους μετανάστες «παράτυπους».

Δηλαδή, επί Δεξιάς, οι μετανάστες λέγονταν παράνομοι, ενώ, επί Αριστεράς, λέγονται παράτυποι.

Ο σανός λέγεται πάντα σανός.

image

http://pitsirikos.net/2016/03/