Δύο θανάσιμοι εχθροί διεκδικούν τις 2 από τις 4 τηλεοπτικές άδειες!

wpid-wp-1467398378990.jpeg

Μία ιστορία τραγωδίας, προδοσίας, νίκης, τρόμου. Η μοίρα των Starks, των συμμάχων και των εχθρών τους που προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω σε μία λεπτή κλωστή, με κίνδυνο να πέσουν στο κενό, όπως επίσης και κάθε τους προσπάθεια να κερδίσουν την πιο θανατηφόρα μάχη από όλες: το παιχνίδι της εξουσίας, The Game of Thrones!

H ελληνική εκδοχή του Game of Thrones παίρνει σάρκα και οστά με φόντο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δύο θανάσιμοι εχθροί, ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν καταθέσει ήδη φακέλους (ολόκληρα βιβλία- για να μην πούμε βιβλιοθήκες) για να πάρουν τις 2 από τις 4 άδειες!!!

Η Τιτανομαχία προβλέπεται συναρπαστική καθώς αμφότεροι είναι και του λιμανιού και του σαλονιού. Τα “Παραπολιτικά” προανήγγειλαν ως εξής την είσοδο του Μαρινάκη στο τηλεοπτικό σαλούν:

“Με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο μπαίνει στην διαδικασία για την απόκτηση μίας από τις νέες τηλεοπτικές άδειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού καταθέτει τον πλήρη και απολύτως άρτιο φάκελο της αίτησης μόνος του, με ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσό έτοιμο να επενδυθεί στο νέο κανάλι .

Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν αύριο όλες τις πληροφορίες για το νέο μεγάλο βήμα του κ. Μαρινάκη καθώς και τις κινήσεις που κάνουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι να συμμετέχουν στο νέο τηλεοπτικό τοπίο που διαμορφώνεται. Τι γίνεται με το MEGA που δεν έχει πλέον κεντρικό δελτίο ειδήσεων , πως κινούνται οι άλλοι καναλάρχες και ποια νέα πρόσωπα ακούγονται…”

Υ.Γ.>Οπως αντιλαμβάνεστε μέσα από την σύγκρουση Αλαφούζου-Μαρινάκη οι υπουργοί των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα αγοράσουν υπόγεια πυρηνικά καταφύγια για να τα κάνουν βιβλιοθήκες με βιβλία ιστορικού περιεχομένου. Κι αυτό ώστε να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους επιτρέψουν να κατανοήσουν το αέναο παιγνίδι της εξουσίας. Θα μορφωθούν για τα καλά οι μπαγάσηδες. Τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά και τα δισέγγονά τους…


Πηγή