Eλικόπτερα με ανθρωπιστική βοήθεια για τους Αθλίους, 7.000 ευρώ καθαρά για τους 300 βουλευτές!

wpid-wp-1467379367609.jpeg

Ποια Ανάπτυξη και πράσινα άλογα; πολύ σύντομα θα πετάνε πάνω από την Αθήνα ελικόπτερα με ανθρωπιστική βοήθεια για τους σύγχρονους Αθλίους των Αθηνών.

Υπουργοί της σημερινής κυβέρνησης όπως ο ανεκδιήγητος Δρίτσας κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν πιο κοντά αυτή την κατάσταση. Την ώρα που ένας κολοσσός με δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους όπως ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ αναζητούσε καταφύγιο στο άρθρο 99 ο Δρίτσας πουλούσε αριστεροσύνη στους εξαθλιωμένους χαχόλους που δεν έχουν ούτε ένα τρύπιο σεντ να πάρουν μεταχειρισμένη τσίχλα στα παιδιά τους.

Καθώς οι μέρες της φτώχιας διαδέχονται η μία την άλλη η συνειδητοποίηση ότι οι 300 της Βουλής κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διατηρήσουν το μισθό των 7.000 ευρώ καθαρά το μήνα είναι εξοσργιστική. Μόνο στην χρεοκοπημένη Ελλάδα 300 μανατζαρέοι της συμφοράς παντελονιάζουν 7.000 ευρώ το μήνα καθαρά. Οσο για τους υπουργούς με τα ταξίδια και τα πολυτελή ξενοδοχεία, τις γραμματείς και τους φαρισαίους συμβούλους γύρευε πόσο μάς κοστίζει ο καθείς τους.

Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν είναι ποινικό αδίκημα σε μια χρεοκοπημένη χώρα να διώχνεις τις επενδύσεις όπως κάνει συστηματικά ο Δρίτσας. Και ακόμη δεν μάς έχει πει ο Δρίτσας τι το θέλει το Λιμάνι; Μήπως για να το χρεοκοπήσουν κι αυτό οι συνδικαλιστές εργατοπατέρες ή μήπως γιατί κάποιοι άλλοι το εποφθαλμιούν και οι Κινέζοι τους χαλάνε το έργο;

Οπως και νάχει επενδύσεις σ΄αυτή τη χώρα με capital controls κι αυτούς τους φόρους δεν πρόκειται να υπάρξουν.

Οσο για την ανθρωπιστική βοήθεια είναι θέμα χρόνου. Καθώς και οι συνέπειές της…


Πηγή