Προσχεδιασμένη η κίνηση του Τσίπρα …Η Μπλόφα του Καμμένου και το τηλεφώνημα στο Πεντάγωνο!

wpid-wp-1458230257073.jpeg

Τελικά στην Πολιτική στον πόλεμο και στον Έρωτα όλα Επιτρέπονται …Αλλά εδώ κύριοι μιλάμε για την Πατρίδα μας και αυτό είναι ανεπίτρεπτο !

Η κίνηση του Τσίπρα ήταν προσχεδιασμένη και επιμελώς στρωμένη αλλά δεν επέδωσε και εξηγούμαστε για να μην μας περνάνε για Αμερικανάκια !

Η Εκπομπή του Τσίμα ήταν μαγνητοσκοπημένη και άρα γνωστή από πριν για το τι ακριβώς είπε ο Μουζάλας και συνήθως οι πολιτικοί γνωρίζουν από πριν τις ερωτήσεις ,όπερ σημαίνει οτι πολλοί άνθρωποι τεχνικοί ,σκηνοθέτες μαζί βέβαια και ο δημοσιογράφος γνώριζε τουλάχιστον 24 ώρες τι ειπώθηκε και από ποιόν !

Θα μας πέρναγε για ηλίθιους κάποιος της Κυβέρνησης ότι ο Τσίπρας δεν έμαθε τι είπε ο Μουζάλας πολύ πριν η εκπομπή βγει στον αέρα όπως το έμαθε και ο Καμμένος …Αν και η ατάκα του Μουζάλα ήταν σίγουρα προσχεδιασμένη και καλά μελετημένη !

Εκείνο που δεν περίμεναν ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου ,και κάποιων των πολιτικών κομμάτων ,αν και οι Συμμαχίες που ετοιμάζονται φάνηκαν και μιλάμε όχι για Ένωση Κεντρώων και Ποτάμι ,αλλά για Δημοκρατική Συμπαράταξη ,για αυτό και η δήλωση για εκβιασμό Καμμένου της Φώφης!

Ο Καμμένος πήρε χαμπάρι την κίνηση και αντέδρασε έξυπνα με δημόσιο τρόπο με twitt ,προσπαθώντας να στριμώξει τον Τσίπρα στη γωνία πράγμα που φαίνεται ότι τελικά τα κατάφερε!

Η δήλωση της Γεροβασίλη και η αναίρεσή της αλλά και η Καταιγίδα στήριξης του Μουζάλα από Στελέχη του Σύριζα δείχνει καθαρά το προμελετημένο του πράγματος ,όπως και η κίνηση Φλαμπουράρη με τον Λεβέντη !

Όμως ο Καμμένος είχε ένα ακόμη χαρτί και το έπαιξε ίσως στη μεγάλη μπλόφα της Πολιτικής του Ζωής …Έδωσε εντολή να μαζέψουν τα πράγματα απο το ΥΠΕΘΑ και ανακάλεσε τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ από την Αίγυπτο και τον Α/ΓΕΣ από την Γερμανία ακυρώνοντας ταυτόχρονα το ταξείδι του στις ΗΠΑ !

Η Μπλόφα έπιασε και ο Τσίπρας πίστεψε οτι το πάει για παραίτηση και στις 10:30 μ.μ τηλεφώνησε στο Πεντάγωνο και όλα δείχνουν ότι μάλλον τα βρήκαν !

Συμπέρασμα : Κάποιοι συμβούλεψαν τον Τσίπρα να αδειάσει τον Καμμένο σε αναμονή για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ίσως να περίμεναν μια άλλη αντίδραση ,όπως με τον Φίλη ,αλλά σίγουρα δεν περίμεναν την Γενική Κατακραυγή !

Ο Καμμένος αποδείχθηκε ότι μάλλον το περίμενε ειδικά μετά την αναβάθμιση Βίτσα και την Κοινή Υπουργική Απόφαση Βίτσα -Μουζάλα στο Προσφυγικό και αντέδρασε σαν έτοιμος από πριν !

Ο δημοσιογράφος Τσίμας πρέπει να ήταν γνώστης του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε ότι δεν υπήρχε διαρροή κατά την εγγραφή πριν αλλά και μετά την εκπομπή …Κάποιοι είπαν ότι το άφησε να βγει για θεαματικότητα ,αλλά πότε μετά την προβολή ; τι νόημα θα είχε !

Ο Καμμένος ανέβασε πρίν μια ώρα : Panos Kammenos ‏@PanosKammenos 1 ώραπριν από 1 ώρα

«Ότι έχω δημόσια δηλώσει ισχύει, δεν αλλάζω θέσεις αύριο η ΚΟ των ΑΝΕΛ παραίτηση Μουζάλα προϋπόθεση»

image

Εδώ όμως κάποιος θα την πληρώσει και αυτός δεν θα είναι πολιτικός …Γιατί αυτοί δεν φταίνε ποτέ!

Εμείς παραθέτουμε τα γεγονότα ,τις εκτιμήσεις και τις πληροφορίες …Εσείς βγάλτε τα δικά σας Συμπεράσματα !  Βετεράνος!

image

https://ohifront.wordpress.com/2016/03/17/