Στροφή 180 μοιρών από ΑΝΕΛ-Αποθέωση Μουζάλα από τον Παπαχριστόπουλο στη βουλή (Video)

wpid-wp-1458597215072.jpeg

Το θέμα που φαινόταν πως θα δημιουργήσει την πρώτη σοβαρή κυβερνητική κρίση, μεταξύ των εταίρων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μοιάζει –λίγες μόνο μέρες μετά- να έχει ξεχαστεί.

Μάλιστα από τις «πύρινες» ανακοινώσεις και την απαίτηση για παραίτηση του Γιάννη Μουζάλα, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φαίνεται πως έχουν περάσει στην άλλη πλευρά, με τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο, Θανάση Παπαχριστόπουλο να αποθεώνει τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα.

«Έχω μάθει τους φίλους μου να μην τους πουλάω ποτέ» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ για να προσθέσει «Ο Μουζάλας για εμάς ήταν πρότυπο. Χρόνια δούλευε για τους Γιατρούς του Κόσμου και ξέρουμε όλοι τι έχει κάνει. Το γεγονός ότι εμείς οι ΑΝΕΛ έχουμε μία υπερευαισθησία στο θέμα της ονομασίας, είναι δικαίωμά μας. Δεν είναι απαραίτητο όμως αυτή την υπερευαισθησία που έχουμε εμείς να τη συμμερίζονται όλοι οι άλλοι».

«Θέλω να πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα βρουν μία λύση για έναν υπουργό που τιμώ απεριόριστα. Είναι προσωπική μου άποψη και έχω μάθει να τιμώ τους τίμιους, καθαρούς και δουλευταράδες ανθρώπους».

image

http://www.topontiki.gr/article/164124/strofi-180-moiron-apo-anel-apotheosi-moyzala-apo-ton-papahristopoylo-sti-voyli-video