Άκουσαν οτι μας δέρνουν οι Σκοπιανοί …Πλακώσαν και οι Τούρκοι με τα F-16 !

wpid-wp-1460393330146.jpeg

Άκουσαν οτι μας δέρνουν οι Σκοπιανοί …Πλακώσαν και οι Τούρκοι με τα F-16 !
Όλα τα είχαμε οι Υπερπτήσεις των Τούρκικων Μαχητικών μας μάραναν ,αλλά όταν ο Τόσκας ,ούτε και ο Κυρίτσης βλέπουν παραβίαση των Ελληνικών Συνόρων από οπλισμένους Σκοπιανούς που το είδαν όλα τα Διεθνή ΜΜΕ  στην Ειδομένη ,τα χειρότερα είναι μπροστά μας !

Έτσι λοιπόν σε μια απλή επίδειξη δύναμης τα Τουρκικά Μαχητικά πέταξαν πάνω απο τις Οινούσες  καια αποχώρησαν χωρίς τα Μαχητικά μας να προλάβουν να φτάσουν στην Περιοχή και υποτίθεται οτι έχουμε το Σύνολο των Μαχητικών μας λόγο Άσκησης ΗΝΙΟΧΟΣ 2016 στον αέρα !

Εκτός και αν τα Μαχητικά μας αναχαιτίζουν τα Ιταλικά στο Ιόνιο και δεν πετάνε στο Αιγαίο …Για να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε και έρχεται και το καλοκαίρι !

Η Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ : Υπέρπτηση ΤουρκικώνF-16  πάνω από τις νήσους Οινούσες

    Ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών, F-16, εισήλθε στις 13:26 στο FIR Αθηνών μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου και πραγματοποίησε υπέρπτηση άνωθεν ν. Οινουσών, στα 9.000 πόδια.     Ο ανωτέρω σχηματισμός εξήλθε του FIR Αθηνών στις 13:27 μεταξύ ν. Λέσβου και ν. Χίου

.   Τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν αλλά δεν αναχαιτίσθηκαν  σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια πρακτική….Απλά γιατί τα ελληνικά Μαχητικά δεν πρόλαβαν να φτάσουν

image

veteranos.gr