Απόβαση στα Σκόπια .. Αερααααα !!!

wpid-wp-1460391597554.jpeg

Tσίπρας και Παυλόπουλος είναι έτοιμοι για πολεμική εκστρατεία εναντίον των Σκοπίων. Αμφότεροι μίλησαν με πολύ σκληρά λόγια για την επίθεση των σκοπιανών αστυνομικών εναντίον των προσφύγων στην Ειδομένη. Στο μεταξύ βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τον υπ. Εθνικής Αμυνας ο οποίος τους διαβεβαιώνει ότι τα Σκόπια είναι του χεριού μας.

-Τους έχουμε….

Το ηθικόν των Ενόπλων Δυνάμεων είναι ακμαιότατο.

Είπε ο πρωθυπουργός:

«H επίθεση των σκοπιανών αστυνομικών είναι μεγάλη ντροπή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και για τις χώρες που θέλουν να γίνουν κομμάτι αυτού του πολιτισμού…”

Στο πλευρό του και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο οποίος χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της ΠΓΔΜ αδιανόητη και απαράδεκτη, και υπογράμμισε πως με τέτοιες συμπεριφορές η γειτονική χώρα δεν έχει θέση ούτε στην ΕΕ, ούτε στο ΝΑΤΟ.
Περιμένω, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, να δω τη στάση του ΟΗΕ και της Ύπατης Αρμοστείας αν έχουν να πουν κάτι γι αυτές τις συμπεριφορές. Ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε ότι οι πρόσφυγες παρακινήθηκαν από ορισμένους αλληλέγγυους εντός εισαγωγικών –όπως τόνισε, ακόμη και ξένης ιθαγένειας, που διαμένουν στη Γευγελή, και μάλιστα ενημέρωσε ότι πληροφορήθηκε πως συνελήφθησαν.

Η καταδίκη της εισβολής των σκοπιανών αστυνομικών έρχεται σχεδόν ταυτόχρονα με μία ακόμη κυβερνητική επίθεση κατά του ΔΝΤ αυτή τη φορά από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ο οποίος δήλωσε πως το Ταμείο μας ζητάει να πέσουμε από τον 5ο όροφο και στην συνέχεια να μας δώσει παγωτό…

Είναι προφανές πως η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι το προσφυγικό αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μπορούν ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν εκλογική ανάφλεξη και είναι έτοιμη για όλα…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-551/