H BOMBA Προβόπουλου (για την έκθεση του ΔΝΤ από το 2008) ανατινάζει Καραμανλή-Αλογοσκούφη!

wpid-wp-1459620737429.png

image

Η είδηση της ημέρας που δεν ακούστηκε (σχεδόν) πουθενά, αλλά προκαλεί σοκ και δέος: Μετά από τόσα χρόνια που έχουμε ματώσει ως λαός, ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, αποκάλυψε μία μεγάλη αλήθεια…. ότι δηλαδή ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα Μπομπ Τράα, είχε συντάξει έκθεση το 2008 (!!) για την Ελληνική οικονομία, στην οποία υπολόγιζε ότι το χρέος κάθε μορφής του Ελληνικού κράτους….. θα ξεπερνούσε το 800% του ΑΕΠ (!!!!!!), ενώ η Ελληνική πλευρά τον παρακάλεσε να μην… δημοσιεύσει την έκθεση του αυτή, γιατί……
«θα γινόταν χαμός»!
Ελπίζω μετά και από αυτήν την τρομερή αποκάλυψη, όλοι -ακόμα και οι πιο φανατικά αμετανόητοι- να αντιληφθούμε πώς ο Πρωθυπουργός της ταβέρνας και του Μπαιρακτάρη, διέλυσε και χρεοκόπησε τη Χώρα και πέταξε τη βόμβα της χρεοκοπίας στα χέρια του Γ. Παπανδρέου και του Πασόκ, όπου με αίσθημα εθνικής και όχι κομματικής ευθύνης, επωμίστηκαν ένα βάρος που δεν τους αναλογούσε, ενώ ο Καραμανλής δραπέτευσε από τις εγκληματικές του ευθύνες.
Τελικά ποιος ήταν ο εμπρηστής της χρεοκοπίας και η αιτία του μνημονίου και ποιος ο πυροσβέστης;
Αυτά, γιατί εάν δεν ξέρουμε την αλήθεια για την πραγματική αιτία…απλά θα συνεχίσουμε να ζούμε σε ένα κόσμο συνομοσιολογίας και ατέρμονων ψεκασμών.
Καταπέλτης για τον πρώην πρωθυπουργό η αποκάλυψη Προβόπουλου

Αποκάλυψη του πρώην διοικητή της Τράπεζας Της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου , από το βήμα της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΤ, για προειδοποιήσεις Μπομπ Τράα σχετικά με το ύψος του χρέους το 2008.

Σύμφωνα με τον κύριο Προβόπουλο, ο πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Αθήνα, είχε συντάξει έκθεση για την Ελληνική οικονομία ,στην οποία υπολόγιζε ότι το χρέος κάθε μορφής του Ελληνικού κράτους ξεπερνούσε το 800% του ΑΕΠ ! ενώ η Ελληνική πλευρά τον παρακάλεσε να μην δημοσιεύσει την έκθεση του αυτή, γιατί «θα γινόταν χαμός» .

Αυτή ήταν η πραγματικότητα και έκαναν πως δεν την έβλεπαν ανέφερε ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης , ενώ συμπλήρωσε ακόμη ότι το 2008, το αναλογιστικό χρέος των ασφαλιστικών ταμείων άγγιζε το 400% του ΑΕΠ .

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/NC58mIFstug/h-bomba-2008.html