Αγάπη μόνο

wpid-wp-1463592969249.jpeg

Μυρίζω αυτό το λεπτό πυώδες λουλούδι της προσφυγιάς.

Οι τηλεοράσεις έχουν πάρει φωτιά. Τα συνεργεία και οι συνεργοί τους πλάθουν κουλουράκια ηθικής για τους ηλίθιους τηλεπότες.

Οι νεκροβάτες θεατές ανησυχούν για τα παιδιά τους και την ιδιοκτησία τους. Οι πρόσφυγες μπήκαν στα νεκροταφεία και ξηλώνουν μάρμαρα και τάφους. Οι πρόσφυγες έχουν ανοίξει μπουρδέλο στον καταυλισμό, ωρύονται οι καλοί και αξιοπρεπείς δημοσιογράφοι που ζουν στον πολιτισμένο μας κόσμο που δεν έχει μπουρδέλα και πουτάνες.

Οι πρόσφυγες διακινούν ναρκωτικά, κάνουν λαθρεμπόριο, τρώνε, πίνουν, αναπνέουν.

Μα, άθλιοι και κρυφοί κωλομπαράδες του Σκάι και των άλλων ευυπόληπτων καναλιών, οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι όπως κι εμείς. Μιαν ολόκληρη πόλη αν την ξηλώσεις και την μεταφέρεις αλλού, πάλι η ίδια πόλη θα είναι. Με τους υπαλλήλους της και τους εργάτες της. Με τους μπράβους της και με τους εμπόρους της. Με τους καλούς και τους κακούς.

Σκεφτείτε ανθρώπους στερημένους νέους που τα έχασαν όλα για να καταλήξουν δούλοι στην Ευρώπη των λαών.

Σκεφτείτε καυλωμένα παιδιά που θέλουν να γαμήσουν και σακατεμένα νιάτα που θέλουν πρέζα για να ξεχάσουν και να ξεχαστούν.

Σκεφτείτε τον εαυτό σας πεταμένο στις λάσπες και τους αγαπημένους σας διαμελισμένους σε φωτογραφίες καλλιτεχνικές.

Σκεφτείτε την ελεημοσύνη των καθαρμάτων της εκκλησίας και του ιερατείου που με μια σακούλα σαβουροτροφής έχουν εκπληρώσει το τάμα της καλής πράξης και τώρα σας κουνάν το δάχτυλο γιατί θέλετε να γαμήσετε και να γαμηθείτε.

Γιατί θέλετε ναρκωτικά για να αντέξετε το άλγος και τον κακό μαύρο αφρό της πίκρας.

Σκεφτείτε μια μικρογραφία αυτού του βρωμερού συστήματος που εσείς υπηρετείτε με πάθος και πυγμή.

Σκεφτείτε πως αξιοπρεπή μουνόπανα και διαπλεκόμενα αρχίδια με την εξουσία, σαν κι εσάς, δουλεύουν για νταβατζήδες, εφοπλιστές, βιομήχανους που όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν κρίση αλλά βγάζουν λεφτά απ’ αυτή.

Αξιότιμοι ξεκωλιάρηδες δημοσιογράφοι και δημοσιολόγοι των καναλιών, που διαμορφώνετε τη σκατένια κοινή γνώμη, κωλόπαιδα σπουδαγμένα σφαγή και κυριαρχία, εσείς, υπεράνω κάθε υποψίας νοικοκύρηδες με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, οι άνθρωποι έχουν ανάγκες. Κι όταν τους ανθρώπους τους πετάμε σ’ ένα λάκκο σαν τα σκυλιά κάποιοι θα εκμεταλλευτούν τις ανάγκες τους.

Μάθετε γαμημένα όντα με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα, πως παντού είναι τα ίδια, η πείνα, η ταπείνωση, η αμάθεια, η διαστροφή, το μαρτύριο, ο δεσποτισμός, η απληστία, ο εκβιασμός, η στρεψοδικία, το μαρτύριο, η απανθρωπιά του ανθρώπου για τον άνθρωπο.

Άθλιοι εσείς ανάμεσα στους αθλίους, στολισμένοι με όλα αυτά τα εξευτελιστικά διακριτικά της κυριαρχίας, σοφές φώκιες και βόδια με γυαλιά και κακία, υπομονετικά γαϊδούρια και μπούφοι , ευνουχισμένοι τρελοί γορίλες και υπάκουοι μανιακοί, που δεν σας ενοχλεί η εκμετάλλευση του αφεντικού σας και το ξεπάστρεμα των ανθρώπων το ονομάζετε γεωπολιτική, βάλτε το χοντρό σας δάχτυλο στον χοντρό σας κώλο. Και γλείψτε το. Με όσο πάθος εκστομίζετε τον μισανθρωπισμό σας.

image

https://dromos.wordpress.com