Εμπρός δοσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ!

wpid-wp-1462829672408.jpeg

image

Εμπρός δοσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ! Εξωτερικεύεστε τα συναισθήματά σας. Δείξτε τη βαθιά σας οδύνη για τη συντριβή του ναζισμού πριν από εβδομήντα ένα χρόνια ακριβώς. Ακολουθείστε τη μυστική δίαιτα του Επίτιμου – αιώνιου προέδρου των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ) όπου πριν από τα φρούτα, πίνει ένα ποτήρι γεμάτο αίμα νέων εργαζόμενων. Πανηγυρίστε για τη λεηλασία, τα βασανιστήρια και τον αργό θάνατο μιας ολόκληρης γενιάς! Οι αφέντες σας, οι τοκογλύφοι, και τα τσιράκια τους, η ηγεσία της ΕΕ – ΗΠΑ, θα ευχαριστηθούν ακόμα περισσότερο.
Καταδικάζουν οι υπουργοί τα επεισόδια. Ξαναγυρνάν τα κάγκελα! Εμπρός στο δρόμο του γκρεμού που έπεσε ο Αντώνης! Ο Σαμαράς αναστήθηκε από τον πολιτικό του τάφο και αυτοϊκανοποιείται με την κατάντια της δήθεν αριστερής ορδής λαμογιών κι αδίστακτων απατεώνων. Τι μένει; Να αρχίσουν να χαιρετάν «αρχαιοελληνικά», να δέσει η δηλητηριώδης σούπα.

9/5/1945: Οι Σοβιετικοί ελευθερώνουν τον κόσμο από τους βρικόλακες του ναζισμού. Ο Στάλιν δίνει μια κλωτσιά στον πισινό του Χίτλερ και στον στέλνει στο διάολο. Οι μεγαλύτεροι εγκληματίες στα χρονικά της Ιστορίας παραδίνονται στους γενναίους Σοβιετικούς. Οι καπιταλιστές σκάνε από το κακό τους. Τέσσερα χρόνια πριν δεν πίστευαν ότι ο ηρωικός λαός της ΕΣΣΔ θα άντεχε μια τέτοια ύπουλη και οργανωμένη επίθεση. Σχεδόν 3000 αεροπλάνα, το σύνολο των αξιόμαχων μαχητικών, με 3.000.000 άριστα εξοπλισμένους στρατιώτες του Άξονα αρχίζουν την επίθεση. Η μάχη είναι σκληρή, συνολικά εμπλέκονται 228 από τις 240 περίπου γερμανικές μεραρχίες! Ο πόλεμος είναι συνεχής, η προσπάθεια τεράστια και στο μέτωπο και στις προσωρινά κατακτημένες περιοχές, όπου αντιστέκονται με κάθε μέσο, αλλά και στα μετόπισθεν, όπου οι Κομμουνιστές Εργάτες καταφέρνουν τον άθλο: Παράγουν πολύ περισσότερα από τη Γερμανία, η οποία έχει στην κατοχή της τους πόρους και τα εργοστάσια ολόκληρης σχεδόν της Ευρώπης.

image

9/5/2016: Οι ναζί απολαμβάνουν ακόμα μια λεηλασία της Ελλάδας. Πιστοί συνεχιστές των SS, που έκαναν τα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας και τις απίστευτης βαρβαρότητας σφαγές, εκφράζουν την ικανοποίηση τους για τον εξανδραποδισμό μας. Τι είπαν; Είναι ευχαριστημένοι με τα μέτρα, αλλά θέλουν κι άλλα, καθώς η απληστία τους είναι άπειρη. Όπως ο σαδισμός τους. Άραγε περιμέναμε κάτι διαφορετικό;
Φυσικά η προπαγάνδα θα παρουσιάσει το άσπρο – μαύρο. Και τότε οι σωματοφύλακες του καπιταλισμού, οι φασίστες, έλεγαν ότι εισέβαλαν στις χώρες, για το καλό τους! Στην Ελλάδα λόγω των Άγγλων, μόνο που όταν έφυγαν οι Εγγλέζοι, πήραν τα πάντα αφήνοντας τον κόσμο να πεθάνει από πείνα. Κλέφτες και δολοφόνοι ήταν τότε, κλέφτες και δολοφόνοι είναι σήμερα τα μούλικά τους, που κυβερνάν την ΕΕ. Οι δολοφονίες, οι σφαγές, γίνονταν μαζί με τους βιασμούς, τα βασανιστήρια και βέβαια τη λεηλασία. Από κοντά η προπαγάνδα. Η αντιστροφή της πραγματικότητας. «Οι κακοί κομμουνιστές που αντιστέκονται». Που τσάκισαν το φασισμό και θα το ξανακάνουμε όσες φόρες χρειαστεί.
Σήμερα δεν εκτελούν, οι σφαίρες κοστίζουν. Κόβουν μισθούς, συντάξεις και φάρμακα. Το αποτέλεσμα παρόμοιο. Δεν καίνε πλέον σπίτια, ανακάλυψαν ότι είναι καλύτερο να τα βγάζουν στο σφυρί. Δεν έχουν φούρνους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά το σκεπτικό είναι ίδιο: Σκλάβοι εργάτες, φθηνά εργατικά χέρια. Κι αν δεν υπάρχουν φούρνοι, υπάρχουν κόφτες στο ασφαλιστικό. Δεν εγκρίνουν καμία δαπάνη, έτσι οι συνταξιούχοι πεθαίνουν. Πως το είπε η Ντόρα; Πάει συνέχεια στους γιατρούς ο μπαμπάς. Ε, όποιος έχει, πάει. Όποιος δεν έχει, τον πάνε τέσσερις. Εκείνο που με τσαντίζει περισσότερο είναι πως ψηφίσαμε το λυκόπουλο να μας φυλάει από τους λύκους…

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/05/blog-post_93.html