ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Δεν θα δωθούν τελικά οι τηλεοπτικές άδειες

wpid-wp-1468298241310.jpeg

Aρνητική ήταν σύμφωνα με πληροφορίες η Ανγκελα Μέρκελ στην ιδέα να δωθούν τηλεοπτικές άδειες στους Ελληνες ολιγάρχες. Στην διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής της με τον Ελληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στην Βαρσοβία φάνηκε να γνωρίζει το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στην Ελλάδα αλλά και των διεκδικητών τους.

-Εχεις σκεφθεί σε ποιους θα δώσεις τηλεοπτικές άδειες; Θα είναι σε κάποιο βαθμό διαμορφωτές της κοινής γνώμης…Σ΄αυτές τις περιπτώσεις έχει σημασία ποιους επιλέγουμε και με τι είδους ρήτρες τους δεσμεύουμε. Να θυμάσαι πάντα ότι έχεις την ανοχή του λαού σου και σε ένα βαθμό και τη δική μας, της Ευρώπης, επειδή μάς υποχέθηκες ότι θα πατάξεις την διαπλοκή…

Σ΄αυτό το ύφος ήταν οι “συστάσεις” της Μέρκελ στον Ελληνα πρωθυπουργό που ξανακοιτάζει την λίστα με τους διεκδικητές των 4 τηλεοπτικών αδειών. Το Μέγαρο Μαξίμου αναζητεί τρόπους να πάει όσο γίνεται πίσω ο διαγωνισμός για τις 4 άδειες. Το πιο πιθανό είναι να τραβήξει σε βάθος διετίας-ως τις εκλογές του 2019. Το άλλοθι για να μην δωθούν οι άδειες θα βρεθεί.


Πηγή