ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ.ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

wpid-wp-1467668464977.jpeg

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΜΗΕ.ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΝΕΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ!
Κυκλοφοριακό κομφούζιο, χάος και πανικό προκάλεσε διακοπή ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας και των Νοτίων Προαστίων, μετά από τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε σε μονάδα της ΔΕΗ, ενώ η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για εγκλωβισμένους σε ασανσέρ.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν υπέστη βλάβη ένας μετασχηματιστής σε σταθμό της ΔΕΗ στην Καλλιθέα στην οδό Αραπάκη. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής, δεν προκλήθηκε καμία φωτιά, απλά υπήρχαν καπνοί.

Προληπτικά λοιπόν πέντε πυροσβεστικά οχήματα έφτασαν στο σημείο και ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ ήδη βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Ωστόσο, η βλάβη αυτή ήταν ικανή να βυθίσει στο σκοτάδι πολλά σημεία των νοτίων προαστίων καθώς ακόμα και στο Γκάζι υπάρχουν προβλήματα.

Τα φανάρια στους δρόμους της περιοχής, αλλά και γειτονικών, όπως τα Πετράλωνα, το Νέο Φάληρο, ο Ταύρος και η Χαμοστέρνας, σταμάτησαν να λειτουργούν, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό χάος.

Παράλληλα, η πυροσβεστική δέχθηκε πάνω από 40 κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ, καθώς η ξαφνική διακοπή του ρεύματος βρήκε πολλούς πολίτες εντός των θαλάμων.


Πηγή