Εχουν 500 δις ευρώ κόκκινα δάνεια!

wpid-wp-1467658907675.jpeg

Ελληνες και Ιταλοί έχουν ανατινάξει το τραπεζικό σύστημα! Αποτελούν έναν εφιάλτη για την Μέρκελ η οποία ξεσπά και με το δίκιο της:

–Δεν είναι δυνατόν να μείνω στην Ευρώπη με την Ελλάδα και την Ιταλία που έχουν μισό τρις ευρώ κόκκινα δάνεια και να φύγει η Αγγλία. Αυτός είναι ένας εφιάλτης…

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ όχι μόνο για το Βερολίνο αλλά και για την ΕΚΤ προκαλούν τα κόκκινα δάνεια Ιταλών και Ελλήνων στις τράπεζες. Ο Ρέντσι προσπαθεί μάταια να αναστήσει την Οικονομία της Ιταλίας-η οποία σε σχέση με την Ελλάδα είναι ένα σοβαρό κράτος και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα κόκκινα δάνεια των Ιταλών που ανέρχονται στα 360 δις ευρώ. Ο Ρέντσι, πρωθυπουργός της πανέμορφης Ιταλίας δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές κάτι που δυσκολεύει ακόμη πιο πολύ την προσέλκυση επενδύσεων για την Ελλάδα του μουεζίνη Δρίτσα η οποία έχει άλλα 130-140 δις ευρώ κόκκινα δάνεια. Για τις δύο χώρες αλλά και για την Ευρώπη το μισό τρις των κόκκινων δανείων είναι σκέτος εφιάλτης.

Κατά συνέπεια η χορήγηση νέων δανείων επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να καθυστερεί ολοένα περισσότερο η προσδοκώμενη οικονομική ανάκαμψη για τις σύο χώρες. Τσίπρας και Ρέντσι στροβιλίζονται στον φαύλο κύκλο των κατεστραμμένων οικονομιών τους.

Η Κόλαση είναι μπροστά σου…


http://kourdistoportocali.com