Μαρέβα Μητσοτάκη 7-7-2016

wpid-wp-1467911841112.jpeg

Στα χρηστά ήθη και οργή λαού των βοερών social media, το φόρεμα της κυρίας Μπαζιάνα ξεσηκώνει θυμό στα όρια της μεσαιωνικής διαπόμπευσης, ενώ οι πόζες της κυρίας Μαρέβα Μητσοτάκη, χαιρετίζονται ως life style μια επιχειρηματίας με υψηλά στάνταρ, μαθημένης στην κομψότητα και την πολυτελή ζωή!

Η ίδια ως πλουσία και καλομαθημένη χρησιμοποιεί τα social media, για να δίνει σύντομες εικόνες απ την ποιοτική, χαριτωμένη, ουσιαστική δραστηριότητά της. Πόσο ωραία ανεβαίνει πάνω στο γραφείο της και κάνει διαλογισμό, αλήθεια, χτενισμένη και βαμμένη άψογα, σαν την Σκορδα στη παραλία!

Και πόσο γυμνασμένη είναι, σαν την Φουρέιρα και την Παπαδημητρίου που κοψομεσάζονται για να διατηρηθούν αθλητικές και κορμάρες! Απλές στιγμές μιας αριστοκράτισσας, που ζει μοντέρνα και ψαγμένα! Τι σαν τον «κοσμάκη», όπως έλεγε ο προηγούμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, ο κύριος Σαμαράς, θα ναι με τη σαγιονάρα στο Σχοινιά, ιδρωμένη στα λεωφορεία και στο μετρό, κατάκοπη απ το 8ωαρο ορθοστασίας ως πωλήτρια ή απ τα τρεξίματα στην Ευελπίδων ως δικηγόρος, ή μήπως η μόνη της γυμναστική θα αφορά στο να πάει τα παιδιά σχολείο, να τα πάρει μετά, να δουλέψει οκτώ ώρες με αμοιβές ημιαπασχόλισης, να ψωνίσει αν της βγαίνουν τα κέρματα, να τρέξει γονείς ηλικιωμένους στους γιατρούς, να σκουπίσει και να σφουγγαρίσει και να βάλει και ένα σίδερο γιατί μαζεύτηκαν βουνό, τα άπλυτα και βουνό τα στεγνά;

Τα ανεβάζεις αυτά το instagram δίπλα απ τη ζωή της Καρντάσιαν και της Δούκισας Νομικού; Εμ, δεν τα ανεβάζεις! Ενώ έναν trendy διαλογισμό, ένα μοδάτο γυμναστήριο, με γυμναστή ευειδή και Κωσταντινοπολίτη όσο να ναι, το κάνεις… Κλικ πολλά… από κάτω like και fav, συνήθως από καινούς που θίχτηκαν και έπεσαν σε κατάθλιψη, γιατί φόρεσε μπορντό και έξωμο η Μπαζιάνα και προκάλεσε την κοινή γνώμη! Υποκρισία και κακή υποκριτική χρηστών που θέλουν να ξεχάσουν τον ποδαρόδρομο στο Μπίθουλα, με τον διαλογισμό του Κολωνακίου….


http://kourdistoportocali.com