Ξυπνήστε, αυτός είν’ ο «λεβέντης» ~ πόσοι ψαρώσατε και τον βάλατε στη βουλή.. VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

wpid-wp-1468437210796.jpeg

Ο Λεβέντης στα όνειρα συμβολίζει τον καρκίνο, τις πίτσες, τους φραπέδες, την προδοσία της Μακεδονίας, τα μνημόνια, τους γερμανούς και τις κομμένες συντάξεις.

Εάν δεις λοιπόν στον ύπνο σου τον Λεβέντη, ή θα πεθάνεις από καλπάζοντα καρκίνο ή έφαγες πίτσα και σου έπεσε βαριά, ή πρέπει να κόψεις τους πολλούς φραπέδες γιατί σου διαταράσσουν το νευρικό σου σύστημα, ή κάνεις παρέα με Σκοπιανούς, ή νέα δεινά θα σε βρουν από νέο μνημόνιο που έρχεται, ή οι γερμανοί θα κατάσχουν το σπίτι και γενικά την περιουσία σου, ή θα γίνεις γκαρσόνι ή καμαριέρα σε γερμανικό ξενοδοχείο, ή θα σου κοπεί, πιθανόν και ολόκληρη η σύνταξη που ήδη παίρνεις πετσοκομμένη.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση του Λεβέντη στα όνειρά σου, εντάσσεται στην πρώτη κατηγορία εφιαλτών όπου εμφανίζονται κυρίως προσωπικότητες του ιδίου βεληνεκούς όπως ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, ο Φρέντυ Κρούγκερ, ο Δράκουλας των Καρπαθίων, ο Φράγκενστάιν, ο Κάτμαν κλπ, προμηνύει δε, εκδήλωση και προάγγελο δεινών καταστάσεων και εξελίξεων στη ζωή σου και πιθανόν σχετίζεται και με σοβαρή έλλειψη φαιάς ουσίας στον εγκέφαλό σου, γεγονός που θα πρέπει να κοιτάξεις και να αντιμετωπίσεις άμεσα με την αρωγή ειδικών. Ρίξτε μια ματιά και εδώ


Πηγή