Στις Φυλακές Κορυδαλλού για να γλιτώσουν το λιντσάρισμα του πλήθους

wpid-wp-1468516056210.jpeg

6 Xρόνια Μνημόνια και το αποτέλεσμα-σύμφωνα με μελέτη του ΚΕΠΕ-είναι η αποτελεσματικότητα του ελληνικού Δημοσίου να βρίσκεται 2 θέσεις κάτω από αυτό της Βουλγαρίας!!!

Δηλαδή αυτοί οι απαράδεκτοι δανειστές και οι εξίσου απαράδεκτοι Ελληνες κυβερνώντες μετά από 6 χρόνια κτηνωδίας σε βάρος του ιδιωτικού τομέα καταφέραμε να έχουμε ένα Δημόσιο χειρότερο και από της Βουλγαρίας. Σύμφωνα με το ΚΕΠΕ λοιπόν ο μεγαλύτερος “εχθρός” των επενδύσεων και της ανάπτυξης στην Ελλάδα είναι Το ελληνικό δημόσιο και η πολύ χαμηλή αποτελεσματικότητά του.

Η Ελλάδα κατατάσσεται δύο θέσεις κάτω από τη Βουλγαρία σε αποτελεσματικότητα του Δημοσίου, σημειώνει η Δήμητρα Καδδά στο Capital.gr.

Το φαύλο Δημόσιο της Κολομβίας των Βαλκανίων-αυτού του χυδαίου πελατειακού κράτους- έχει την 4η χαμηλότερη επίδοση μεταξύ των κρατών – μελών της Ε.Ε., με βάση μία σειρά από κριτήρια αποτελεσματικότητας.

Καταγράφονται εξαιρετικά κακές επιδόσεις σε διαφθορά και σε οικονομική σταθερότητα (4η και 2η θέση από το τέλος, αντίστοιχα), ενώ σχετικά καλύτερες είναι οι επιδόσεις (12η από το τέλος) στον δείκτη υποδομών.

Στην πρώτη τετράδα των κρατών με το πιο αποδοτικό Δημόσιο βρίσκονται η Ολλανδία, η Σουηδία, η Βρετανία και η Γερμανία, ενώ στις τελευταίες θέσεις μετά από την Ελλάδα, ακολουθούν η Ρουμανία, η Κροατία και η Σλοβακία.

Tην ίδια στιγμή η ξεφτίλα του Δημοσίου και το Ασφαλιστικό του Κατρούγκαλου διώχνουν όλο και περισσότερους Ελληνες με ατομικές επιχειρήσεις από τη χώρα. Ειδικά μετά τα καλά νέα της Ιρλανδίας και της Αγγλίας που μειώνουν τους φορολογικούς συντελεστές δεν θα μείνει πίσω κολυμπηθρόξυλο.

Οπως δείχνουν τα στοιχεία η ασφαλιστική “φορολογία” είναι η ουσιαστική αιτία για µεταφορά της ασφαλιστικής τους έδρας µέσω της ίδρυσης µιας νέας επιχείρησης, κυρίως στην Κύπρο αλλά και στη Βουλγαρία και την Ρουμανία. Ενώ πολύ σύντομα θα φεύγουν με προορισμό την Αγγλία και την Ιρλανδία

Η Κολομβία των Βαλκανίων οδηγείται σε οικονομικό ολοκαύτωμα με τις ντόπιες συμμορίες των μαφιόζων να επιχειρούν να εξοντώσουν η μία την άλλη καθώς το δημόσιο χρήμα και το χρήμα των τραπεζών που άρμεγαν όλα αυτά τα χρόνια στερεύει επικίνδυνα. Κι όλα αυτά με φόντο μια Δικαιοσύνη που παρακολουθεί σαστισμένη το αιματοκύλισμα.

Δεν απέχει πολύ εκείνο το πρωί που όσοι από το πολιτικό προσωπικό δεν προλάβουν να αποδράσουν με τα ελικόπτερα θα παρακαλάνε για να μπουν στα VIP κελιά του Κορυδαλλού για να γλιτώσουν το λιντσάρισμα…