ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

wpid-wp-1468615652167.jpeg

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ! ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΓΚΥΡΑ!

Κόκκινος συναγερμός στην Κωνσταντινούπολη!

ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Αγκυρα, με τον στρατό να έχει αποκλείσει τη γέφυρα πάνω από τον Βόσπορο στην Κωνσταντινούπολη.

Στρατιωτικά ελικόπτερα πετούν πάνω από τον τουρκικό ουρανό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στρατιωτικά οχήματα βρίσκονται στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, δύο ήταν τα σενάρια: είτε οι μυστικές υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει επιχείρηση για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα, είτε πρόκειται για πραξικόπημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του Τούρκου Πρωθυπουργού Γιλντιρίμ, ισχύει τελικά το δεύτερο σενάριο: «Θα ήταν λάθος να το πούμε πραξικόπημα, όμως υπήρξε μία προσπάθεια από ένα μέρος του στρατού». Ο Τούρκος πρωθυπουργός συνέστησε ηρεμία, εντούτοις η κατάσταση φαίνεται για την ώρα εκτός ελέγχου.

Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει πρόσβαση σε τηλεοράσεις και διαδίκτυο σε ολόκληρη την Τουρκία!

Γιλντιρίμ: Ο Γκιουλέν πίσω από το πραξικόπημα

Τον Φετουλάχ Γκιουλέν δείνει ο Τούρκος πρωθυπουργός ότι βρίσκεται πίσω από το πραξικόπημα στην Τουρκία, την ώρα που ο Ερντογάν, όπως σας ενημερώσαμε είναι εξαφανισμένος, ενώ κατά άλλους κάνει διακοπές στην Αλικαρνασσό.

Ο Στρατός έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση πως έχει αναλάβει τον έλεγχο στη χώρα.

Το πραξικόπημα εκδηλώθηκε λίγες ώρες αφού στις ΗΠΑ έφτασε αίτημα έκδοσης του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Νωρίτερα και όταν πρωτοεκδηλώθηκε το πραξικόπημα, ο Τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε από τον κόσμο να κρατήσει την ψυχραιμία του και δήλωσε πως τίποτα δεν θα βλάψει την τουρκική δημοκρατία.

Ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Μαχμούτ Τανάλ σε μήνυμά του στο «twitter» αναφέρει ότι αεροσκάφη πετούν πάνω από την εθνοσυνέλευση κι ότι επικρατεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης..