Αποκάλυψη βόμβα στην Τουρκία: Πληρωνόταν από το κόμμα Ερντογάν ο αστυνομικός δολοφόνος

wpid-wp-1482744450318.jpeg

Αποκάλυψη που θα προκαλέσει συζητήσεις από την ιστοσελίδα. http://turkishminute.com/ Σύμφωνα με δημοσίευμά της ο Mevlüt Mert Altıntaş, ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον Ρώσο πρέσβη Α. Karlov, ο Ρώσος Πρέσβης,πληρωνόταν από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) τα τελευταία δυόμιση χρόνια!

Η ιστοσελίδα επικαλείται τις πληροφορίες της aktifhaber,σύμφωνα με τις οποίες ο Altıntaş προσλήφθηκε στην αστυνομία το 2014 μέσω του ΑΚΡ.

Η ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο Altıntaş είχε λάβει πάνω από 30 μισθούς τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Αμ και η τουρκική κυβέρνηση επιμένει να υποστηρίζει ότι ο Altıntaş συνδέεται με το κίνημα Γκιουλέν,το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο αστυνομικός-δολοφόνος είχε παρακολουθήσει τα κηρύγματα των Nurettin Yıldız, ένθερμου υποστηρικτή του προέδρου Ερντογάν.

Η Hamidiye Altıntaş, μητέρα του αστυνομικού Mevlüt Altıntaş, αρνήθηκε όσα φιλοκυβερνητικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται περί σχέσεων του γιού της με το κίνημα Γκιουλέν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mevlüt Mert Altıntaş είχε συμμετοχή σε αποστολές μέτρων ασφάλειας του Ερντογάν, τουλάχιστον οκτώ φορές μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή