ΑΧΝΗ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ.

ImageGen

Να σου προσφέρουν τα κάτουρά τους, άντε να πεις ότι κάτι καλό πιθανόν να βγει, διότι σε κάποιες περιπτώσεις τα τσίσα έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Να αποπατούν, όμως, και να σου ρίχνουν στη μάπα τα σκατά, ε, αυτό πάει πολύ.

Για ποιο λόγο, ρε, να τα φάνε αυτά που χέζουν; Καλά τον κοσμάκη δεν τον σκέφτονται, αλλά ούτε και τις μύγες που οι φουκαριάρες γουστάρουν κόπρανα, ακόμα και συριζαίων.

Φοβερά πράγματα. Υπουργός αρμόδιος είναι ο Σκουρλέτης και λέει ότι ο διαγωνισμός για την ΔΕΗ είναι στημένος. Απίθανο. Ότι θα πουληθεί όσο όσο η ΔΕΗ, και αυτή είναι κουβέντα του Σκουρλέτη, που μιλάει για «βαποράκια συμφερόντων».

Τι γίνεται εδώ, ρε; Σκληρά ναρκωτικά πουλάνε οι σύντροφοι και σου λένε ότι είναι άχνη από κουραμπιέ. Ό,τι θένε, λένε. Επειδή είναι ιδεολόγοι. Αριστεροί. Και επειδή απευθύνονται σε καραμπινάτους μαλάκες που χρειάζονται βοήθεια. Εδώ απεργία κάνουν ενάντιά τους κι αυτοί λένε στους απεργούς είμαστε μαζί σας. Ξεσηκωθείτε ενάντιά μας.

Αυτό είναι το έργο. Έτσι παίζουν, στο φινάλε δεν έχουν αντίπαλο. Και θα υπογράψει τελικά την πώληση της ΔΕΗ. Ο Σκούρλέτης. Θα συμφωνήσει με τη διαφωνία του.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη