ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ…Κινέζου

ImageGen (1)

Η επιστροφή του Κινέζου. Πότε; Ρωτάς πότε, όταν ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης δηλώνει παρών και φρεσκοξυρισμένος, πανέτοιμος για δράση εδώ και εβδομάδες, και μήνες.

Φοβερά πράγματα. Οι πρώην, αυτοί που έβαλαν χέρι, όσο μπορούσαν για να… τα φάμε μαζί είναι οι πλέον κατάλληλοι για να μας σώσουν. Ποιοι άλλοι; Ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου. Έχουν γνώση και εμπειρίες που δεν διαθέτουν οι νέοι σωτήρες που έχουν πάρει σειρά να μας σώσουν κι αυτοί.

Έτσι συμβαίνει. Για καλύτερος από τους προηγούμενους ήρθε ο Τσίπρας, ο οποίος σήμερα είναι ο χειρώτερος όλων, όμως αύριο θα παίξει κι αυτός για την επιστροφή του. Όπως ο 81χρονος και επί οκταετία πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα «παίζει» το όνομά του. Όχι τόσο για πρωθυπουργός ξανά, όσο για «σύμβουλος», για παράγων μιας προσωρινής λύσης σε περίπτωση «ατυχήματος» του Τσίπρα. Σε περίπτωση grexit, χρεοκοπίας, ενός τέτοιου ατυχήματος.

Μέχρι, όπως λέγεται, που έχει καταγραφεί σε μυστικά γκάλοπ η «κίνηση Σημίτη» ως δεύτερο κόμμα, ως εναλλακτική κατάσταση του Σύριζα. Στο μεταξύ όλο και πληθαίνουν οι «συνομιλητές» του κυρίου πανεπιστημιακού καθηγητή, λέω για τον Σημίτη, που ψάχνονται να συσπειρωθούν κάτω από την «ομπρέλα σωτηρίας».

«Σφηκοφωλιά» έχει γίνει το διαμέρισμα του Σημίτη στο Κολωνάκι. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ένα κέντρο ύποπτο, ένα στέκι παράνομων να ονοματιστεί από την ευλογημένη και τόσο χρήσιμη σφήκα. Από το φαρμακερό κεντρί της.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη