Και από το παράθυρό μας…φαίνεται

o-KID-IN-WINDOW-SNOW-facebook

Ήθελα να “χα πάντα ένα κομμάτι ουρανού μόνο για μένα. Ένα τόσο δα μικρό κομμάτι, να το κοιτάζω όταν όλα πάνε στραβά ή όταν όλα πάνε τέλεια και να του στέλνω πότε δάκρυα και πότε χαμόγελα. Λίγο μπλε πάνω από το κεφάλι μου, να μπαίνουν και να βγαίνουν τα σύννεφα σε διάφορα σχήματα κι εγώ να ξέρω πως αυτό το μικρό κομμάτι είναι μόνο για μένα, να το κοιτάζω τις νύχτες και να μετρώ τα αστέρια του, να του λέω ψιθυριστά τα όνειρα μου και να γελάνε τ” άστρα και τα σύννεφα με όσα σκαρώνει το μυαλό μου.

Να το κοιτάζω με παράπονο και να του λέω για τους κουρσάρους της ψυχής μου. Για εκείνους που ήρθαν κρατώντας υποσχέσεις, υποσχέσεις που τις άφησαν να πετάξουν σαν πουλιά. Να χαράζω πάνω του με το δάχτυλο μου λέξεις, γράμματα γεμάτα ουσία, γράμματα κενά, αστείους ήχους, ήθελα να έχω ένα κομμάτι ουρανού μόνο για μένα. Να είναι πότε γαλάζιο και πότε μπλε σκούρο, πότε να το λούζει ο ήλιος και πότε να το κρύβουν τα σύννεφα, να το καθαρίζει η βροχή και τις νύχτες να το φυλάνε τ’άστρα και το φεγγάρι αν ήθελε να κάνει μια βόλτα από το κομμάτι του ουρανού μου θα το άφηνα. Να ρίξει για λίγο το ασημί του χρώμα στις σκέψεις μου, να δώσει ένα γυαλιστερό χρώμα στις σκιές μου, να φωτίσει τα δυο τρία χαμόγελα που έχω δίπλα μου, ναι αλήθεια θα το άφηνα.

εγραψε το πιτσιρικι

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°