ΟΜΑΔΑ ΧΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝ .. Οταν έχεις Ρομπέρτο δεν χρειάζεσαι τους Σπάθες

Είναι από τους αγώνες που ακόμη κι αν είσαι βαμμένος αντι-Ολυμιακός, οφείλεις να παραδεχθείς ότι οι Πειραιώτες στο χθεσινοβραδινό ματς με τη Γιουβέντους ήταν μια ομάδα χτισμένη από σίδερο και μπετόν.

Οι παίκτες του ήταν αλύγιστοι-κάθε άλλο παρά αναλώσιμοι- και παρότι παρακολουθησαν πολλοι τον αγώνα με την κρυφή ελπίδα ότι θα φάει 4-5 τεμάχια για να βγάλουν  τα απωθημένα τους  για την διαιτησία με τον Αστέρα και τον Παναθηναικό, στο τέλος χειροκροτησαν τους γαύρους.

Είδαμε μια ομάδα η οποία αγωνίσθηκε με πάθος, δεν κόλωσε ακόμη κι όταν προηγήθηκαν δυο φορές οι Ιταλοί κι έκλεισε την βραδιά με τον ηρωικό τρόπο που ταίριαζε στην εμφάνισή της: Με τον θρυλικό Ρομπέρτο να αποκρούει το πέναλτι του Βιδάλ.

Με τέτοιες εμφανίσεις μια ομάδα δεν έχει ανάγκη από Σπάθες.

Στο κάτω -κάτω και ο Κόκκαλης πέρα από την εφήμερη δόξα που κέρδισε σαν Πρόεδρος του Ολυμπιακού το μόνο που κατάφερε ήταν να μοιράσει ένα σκασμό λεφτά σε διάφορα λαμόγια- χρήματα που μάλλον λείπουν τώρα από το ταμείο του.

Ο Μαρινάκης δεν χρειάζεται να επαναλάβει τα λάθη του Σωκρατάκια.

Εξ όσων γνωρίζουμε ο σημερινός πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν κάνει δουλειές με το Δημόσιο όπως ο Κόκκαλης με την Siemens, την Intracom, την Itralot, την Intracat, την Inrasoft και πάει λέγοντας.