Aποκάλυψη-βόμβα του STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη.. ανοίγει την πόρτα του Κορυδαλλού στους εμπλεκόμενους

wpid-wp-1473790044516.jpeg

Πυρηνική βόμβα από το STAR της Οικογένειας Βαρδινογιάννη, η οποία οδηγεί απευθείας στον Κορυδαλλό την επιτροπή που έλεγξε τα πόθεν έσχες όσων έλαβαν τις 4 άδειες αλλά και τους πολιτικούς προισταμένους τους.

Πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο το οποίο προκαλεί ήδη πάταγο:Κάποιος λοιπόν από τους 4 που πήραν τηλεοπτική άδεια δήλωσε στο πόθεν έσχες σαν περιουσιακό του στοιχείο οικόπεδα φίλου του!!!!

Την αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

H αποκάλυψη προκαλεί ήδη τεκτονικό σεισμό.

Aντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όσοι συμμετείχαν στην συγκάλυψη αυτού του πλαστού πόθεν έσχες νομιμοποιώντας το με την υπογραφή τους αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στον Κορυδαλλό αφού πρώτα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί με την υπογραφή τους κάτω από ένα τέτοιο κατάπτυστο πόθεν έσχες κλείνουν κερδοφόρα κανάλια και στέλνουν χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Η ταχύτητα με την οποία οι εμπλεκόμενοι μουστερήδες της επιτροπής αλλά και οι παράγοντες του αρμόδιου υπουργείου που αποδέχθηκαν αυτό το μουσαντένιο πόθεν έσχες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη μια και για να φθάσουν στο σημείο αυτό γύρευε τι άλλες μεθοδεύσεις έχουν προηγηθεί.

Η αποδοχή τέτοιων πόθεν έσχες από την κυβέρνηση είναι πολιτικό αλλά και ποινικό αδίκημα.

Το θέμα είναι αν το πλαστό πόθεν έσχες ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού.

Κι αυτή είναι η πρώτη πυρηνική βόμβα που έσκασε.

Θα ακολουθήσουν και άλλες που δεν τις βάζει ο νους σας.

Μείνετε συντονισμένοι…


Πηγή