Απόψε γράφτηκε ιστορία

SavedPicture-201562383331.jpg

Στις επόμενες εκλογές, τα προεκλογικά προγράμματα όλων των κομμάτων θα πρέπει να λάβουν έγκριση από την γραφειοκρατία της Ε.Ε. Αυτό, δηλαδή η επισημοποίηση της κατάργησης στην Ευρώπη ακόμα και της αστικής δημοκρατίας -η οποία έγινε μέσω του Ελληνικού ζητήματος πριν από λίγες ώρες- ξεκλείδωσε την υπερθέση του επόμενου σταδίου του «παιχνιδιού».

Και πραγματικά θερμοπαρακαλώ τα κόμματα, για να μην χάνουμε χρόνο μιας και ο χρόνος είναι χρήμα, σε λίγα χρόνια που θα ξαναγίνουν οι εκλογές, να μην κάνουν τον κόπο να κατέβουν με προγράμματα που δεν θα έχουν πάρει έγκριση από την ανώτατη ευρωπαϊκή γερουσία.

Μην διανοηθείτε, φέρ” ειπείν, να μιλήσετε για συνταγματική μεταρρύθμιση προς την οικολογική αμεσοδημοκρατία· δίνω ένα παράδειγμα.

Κανείς πλέον δεν έχει τη δυνατότητα στην Ευρώπη να προτείνει κάποιο σχέδιο, ή δρόμο, ή κοινωνικοπολιτική πρόταση, έξω από τα πλαίσια.

Μάλιστα, προτείνω, για να μην χάνουμε χρόνο με bullying -που ανταμείφθηκε ξανά- και μισόλογα και διαρροές και μαφιόζικες πρακτικές, προτείνω στην ανώτατη γερουσία να μοιράσει από τώρα στους διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς της κάθε χώρας, και ιδίως στην Ελλάδα που έχουμε καμιά τριανταριά κόμματα, τον εγκεκριμένο κεντρικό κορμό πολιτικής που θα εφαρμοστεί, ούτως ώστε να γνωρίζουν τα κόμματα πώς θα σχεδιάσουν τις, εντός σχεδίου, πολιτικές τους αντιθέσεις προκειμένου να ξιφουλκήσουν στα τηλεπαράθυρα χωρίς υπερβολές.

Σήμερα, όπως καταλάβατε, καταργήθηκε και ο διάλογος.

Γιατί να προωθούν διάφοροι διανοούμενοι και επιστήμονες, ή ο οποιοσδήποτε άλλος, καινούριες ιδέες;

Και όλους να τους πείσουν, τι σημασία θα έχει;

Αν αυτές οι ιδέες δεν έχουν πάρει έγκριση από την αρμόδια γραφειοκρατία, θα μπορούν να εφαρμοστούν μόνο δια κάποιου είδους επαναστάσεως, οπότε σε λίγο καιρό, οποιαδήποτε άποψη θα βρίσκεται εκτός του κεντρικού κορμού πολιτικής, θα χαρακτηρίζεται και θα καταδιώκεται ως τρομοκρατική.

Και οι πιο ειρηνικοί πολίτες να είστε, ακόμα κι αν είστε διεθνούς φήμης διανοητές, συγγραφείς και επιστήμονες, ακόμα κι αν οι ιδέες σας δεν είναι ακίνδυνες αλλά πείθουν εκατομμύρια πολίτες, αν δεν είναι εγκεκριμένες, θα είναι τρομοκρατικές.

Στην πορεία φυσικά, αυτό θα επεκταθεί σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας.

Έτσι ξεκινάνε οι πλουτοκρατικές στρατιωτικές τεχνοχούντες· την σημερινή την ξεκινάνε οι σοφοί στυλοβάτες της χιλιοτραγουδισμένης αστικής δημοκρατίας και, υπό αυτή την οπτική, απόψε γράφτηκε ιστορία.

Σ. Α.

(Αγαπητέ φίλε, Μένουμε Ευρώπη. Και μένουμε μουγκοί. Να είστε καλά.)