Πανικός στις 8

SavedPicture-201562383331.jpg

Η Ελλάδα δεν έχει συμφωνία, όλοι πανικοβάλλονται και τραβάνε τα λεφτά τους από την τράπεζα!!! Απίστευτο bank run, οι τράπεζες καταρρέουν, βγαίνουμε από την Ευρώπη και ο Στουρνάρας μας λέει ότι θα μετακινούμαστε με γαϊδούρια και θα τρώμε μόνο πέτρες από εδώ και μπρος. Ο Πούτιν έρχεται και μας δίνει λεφτά να μας σώσει, και ο Βενιζέλος λέει ότι ο Τσίπρας θα μας κάνει Σοβιετική Ένωση.

Στην Ιταλία μπαίνει η Λαγκάρντ μέσα στην χώρα και αρχίζει και δέρνει τον Ρέντζι, του λέει ότι δεν θα μείνει ευρώ που να μην πάρει. Τεράστιο πιστωτικό γεγονός για όλη την Ευρώπη, τα ΑΤΜ μένουν κλειστά και διαδηλώσεις ξεσπούν σε όλη την Ευρώπη έξω από όλα τα κοινοβούλια, εκτός από την Γαλλία, εκεί ακόμα τρώνε σαλιγκάρια.

Ο Σαμαράς αρχίζει και τρώει το κουστούμι του, ο Άδωνις αρχίζει και τσιρίζει και σπάνε όλα τα τζάμια της Αθήνας, με αποτέλεσμα να παρακαλάμε όλη την Ευγενία να τον ηρεμήσει.

Στην Ισπανία, ο Ιγκλέσιας αρχίζει και τρώει τα μαλλιά του φωνάζοντας: «Αχ Τσίπρα αλήτη τι μου έκανες!!!».

Ο Ομπάμα παίρνει τηλέφωνο την Μέρκελ και βρίζονται. Το πιστωτικό γεγονός εξαπλώνεται και στην Αγγλία και στην Αμερική. Διαδηλωτές μπαίνουν μέσα στην βουλή της Αγγλίας και σαπίζουν στο ξύλο τον Κάμερον και καίνε πορτρέτα της Θάτσερ. Όλοι οι φτωχοί της Αμερικής συγκεντρώνονται έξω από το λευκό οίκο και απαιτούν να παραιτηθεί ο Ομπάμα που τους κορόιδεψε.

Ο Πούτιν βρίσκει ευκαιρία και παίρνει όλη την Ουκρανία δικιά του και την Γερμανία. Η Αμερική πανικοβάλεται και ρίχνει κανα-δυό πυρηνικά στο Κρεμλίνο. Η Κίνα αμέσως απαντάει και ρίχνει ένα πύραυλο στην Wall Street.

Ακροδεξιοί αρχίζουν και σκοτώνουν όλους τους Παλαιστίνιους στο Ισραήλ και το Ιράν μαζί με την Αίγυπτο αποφασίζουν να σκοτώσουν τον Νετανιάχου. Οι χώρες της Λατινικής Αμερικής συμμαχούν και αποφασίζουν να ρίξουν όλες τις δικτατορίες της Αφρικής και να βοηθήσουν τους φτωχούς.

Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται στην Αμερική μέχρι που παίρνουν απόφαση και καίνε όλες τις τράπεζες και η αστυνομία βγαίνει έξω και σκοτώνει εν ψυχρώ, αλλά μόνο μαύρους.

Βλέποντας τα αυτά βγαίνουν στους δρόμους όλοι οι Κινέζοι από τα γκουλάγκ που τους έχουν βάλει να δουλεύουν. Όλοι μαζί λένε ότι θυμούνται τι έγινε στην πλατεία Tiananmen και ρίχνουν την δικτατορία τους.

Και μέσα στο χάος στην καταστροφή και τα οδοφράγματα αποφασίζουν όλοι ότι δεν χρειάζεται να γίνονται πόλεμοι πια. Δεν χρειάζεται να έχουμε πυρηνικά. Δεν χρειάζεται να πατάμε ο ένας πάνω στο πτώμα του άλλου για να βγάλουμε μια χούφτα χρήματα. Αποφασίζουμε να ζήσουμε ειρηνικά πάνω στον πλανήτη, να αναπτύξουμε εναλλακτικές μορφές ενέργειας και να ανακαλύψουμε τα μυστικά του διαστήματος.

Μέχρι που ο Chuck Norris έρχεται και ρίχνει μια γυριστή κλοτσιά και μας στέλνει όλους στο διάολο.

Και πάνω σε ολόκληρο τον πλανήτη μένουν μόνο μία κατσαρίδα, ο Keith Richards και ο Μητσοτάκης. Και συνεχίζουν οι τρεις τους να περιπλανώνται πάνω στην γη μέχρι για πάντα.

Τέλος.

(Έλεος με τις μαλακίες που ακούμε κάθε μέρα)

Νο.2

(Αγαπητέ φίλε, πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας, τόσο τα χρεοκοπημένα κανάλια των ολιγαρχών -όσο και τα παπαγαλάκια τους- συνεχίζουν το έργο τους. Χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Λες και οι νόμοι δεν ισχύουν για αυτούς. Μπράβο σε όλους. Να είστε καλά.)