Τσόλια που το παίζουν κάποιες, και Μαφιόζοι εγκληματίες κυβερνούν την Ελλάδα ! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

wpid-wp-1438242272878.jpeg

Στην Αθήνα βρίσκονται οι εκπρόσωποι της Τρόικας, ενώ απουσιάζει ακόμα η επικεφαλής του κλιμακίου Συμμορίας του ΔΝΤ, Ντέλια Δρακουλέσκου.
Λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί οι τρεις Μαφιόζοι αναχώρησαν από το ξενοδοχείο Χίλτον, όπου έχουν καταλύσει με προορισμό το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, όπου αναμένεται να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις σήμερα για δεύτερη μέρα.

Καθ” όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων θα λειτουργούν αρκετές ομάδες εργασίας, που θα  κόβουν και θα ράβουν το νέο σου κουστούμι  ελληναρά σε γραμμή οίκου μόδας Τσιπροκαμμένου,  σε δημοσιονομικά μεγέθη, το συνταξιοδοτικό καθεστώς πείνας, τα εργασιακά, όλοι στην ανεργία, και τις αγορές προϊόντων (toolkit ΟΟΣΑ), κ.λπ.

Οι τέσσερις επικεφαλής των αντιπροσωπειών  που θα βρεθούν από σήμερα στην Ελλάδα, είναι οι Ντέκλαν Κοστέλο (Ευρωπαϊκή Επιτροπή), Ράσμους Ρίφερ (ΕΚΤ), Νικόλα Τζαμαριόλι (ESΜ) και Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ).Αυτή είναι η κυβέρνησή σου Ραγιά, οι Τσιπροκαμμένοι είναι οι δουλάρες τους για να γλύφουν τους κώλους των Νταβατζήδων επί πληρωμή!

pitsirikidotnet.gr

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/pGlgTqNRlJg/blog-post_2137.html

image