23% ΦΠΑ στο μοσχάρι. «Έξυπνη» επιβάρυνση

wpid-wp-1437324975759.jpeg

Αντίθετα όλα τα άλλα κρέατα που επί τω πλείστον ειναι ντόπια, παραμένουν χωρις αύξηση.
Αντίθετα, το μοσχάρι είναι κατά 90% εισαγόμενο. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει λιγότερο ανταγωνιστικό από τα ντόπια κρέατα. Αφού δεν μπορούσαμε να ρυθμίσουμε μόνοι μας την αγορά επιλέγοντας Ελληνικά, έρχεται ο βούρδουλας.
Μακάρι όλες οι επιβαρύνσεις να γίνουν στοχευμένα σε εισαγόμενα προϊόντα. Κρίμα που δεν έγινε το ίδιο στο γάλα, με ανάλογη επιβάρυνση στα προϊοντα που γίνονται απο εισαγόμενη σκόνη γάλακτος. Ας το σκεφτούν για να αποσυμφορηθούν αλλά είδη.

olympia.grToday, 19:31