11 εκατομμύρια Ελληνες παρακαλουθούμε απαθείς ανικάνους πολιτικούς

wpid-wp-1441891435614.jpeg

Aυτό μόνο στην Ελλάδα των ανοήτων ψηφοφόρων μπορεί να συμβεί. Το κράτος μας έχει χρεοκοπήσει κι εμείς οι Ελληνες πολίτες-ψηφοφόροι καταφέραμε να έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολιτικούς κηφήνες που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, ποιον θα κάνουμε πρωθυπουργό.

Η οικονομία του κράτους μας γίνεται στάχτη κι εμείς αναζητούμε το σωτήρα ανάμεσα σε επαγγελματίες πολιτικούς κηφήνες-δημαγωγούς τους δεκάρας.

Στην καλύτερη περίπτωση την επόμενη μέρα των εκλογών να μάς προκύψει ένας νέος Βαρουφάκης για να μάς αποτελειώσει.

Επιπέδου Βαρουφάκη ήταν άλλωστε όλοι σχεδόν οι εμπειρικοί υπουργοί Οικονομικών της χώρας στην 5ετία της κρίσης…..

Οσο για τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς ήταν από την εφηβία τους στα κομματικά μαντριά, δημαγωγοί, τεμπέληδες και ανεπρόκοποι που έγιναν πρωθυπουργοί επειδή ο κατσιαπλιάς λαός έχει κόλλημα με τις ιδεολογίες την στιγμή που το παγκόσμιο παιγνίδι έχει περάσει στο γήπεδο της Οικονομίας.

Τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Μειμαράκης γνωρίζουν πως το κούρεμα των καταθέσεων είναι αναπόφευκτο εάν δείτε και την κολασμένη ανταπόκριση του Reuters.

Όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Reuters, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΙΟΒΕ, η ελληνική οικονομία θα καταγράψει ύφεση λίγο μικρότερη του -2% το 2015.

«Η ελληνική οικονομία θα καταγράψει ύφεση λίγο μικρότερη του 2% το 2015», δηλώνει στο Reuters, ο γνωστός οικονομολόγος του Ινστιτούτου Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, Άγγελος Τσακανίκας, μετά την ανακοίνωση των στοιχείων για υποχώρηση της βιομηχανικής παραγωγής τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

«Δεν υπάρχει καμία δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και η ανεργία θα συνεχίσει να αυξάνεται», προσθέτει ο κ. Τσακανίκας, για να προβλέψει μάλιστα πως η ανεργία θα αυξηθεί στο 28%.

Παράλληλα, αναμένει ότι μετά από μια μικρή ανάκαμψη κατά το γ” τρίμηνο, η οικονομία θα συρρικνωθεί εκ νέου κατά το δ” τρίμηνο, ενώ ευρύτερη υποχώρηση προβλέπεται για το 2016.

Αυτό σε απλά λόγια σημαίνει ξεχάστε την ρύθμιση των κόκκινων δανείων και ετοιμασθείτε για ένα γερό κούρεμα στις καταθέσεις που όποιο κόμμα το χρεωθεί θα πάει αμέσως στο 5%.

Ο Μειμαράκης και ο Τσίπρας οφείλουν να πουν την αλήθεια και να κάνουν ότι μπορούν να σώσουν την κατάσταση.

Στον Τσίπρα, που διέψευδε τα capital controls ακόμη και όταν τα υπέγραφε δεν έχουμε πλέον καμμιά εμπιστοσύνη, ο Μειμαράκης να πει την αλήθεια στον λαό…
http://kourdistoportocali.com/post/46753