Πάρκο για παιδόφιλους, τζιχαντιστές και σάτυρους

wpid-wp-1448281509133.jpeg

Πάρκο για παιδόφιλους, τζιχαντιστές και σάτυρους

image

Αφού διορίσθηκαν όλα τα μέλη της φαμίλιας Δούρου στο Δημόσιο αίφνης η κα Περιφερειάρχης αποφάσισε να προτάξει το στήθος της για να μην προχωρήσει η επένδυση στο Ελληνικό όπως μας πληροφορεί ο Χατζηνικολάου, συνεκδότης με τον Ανδρέα Κουρή, της «Real news».

Η κα Δούρου και οι λοιποί βλαχοδήμαρχοι της περιοχής θέλουν το Ελληνικό να γίνει πάρκο ώστε να βρίσκουν καταφύγιο όλοι οι βιαστές, οι παιδόφιλοι, τα πρεζάκια, οι σατυροβαρκάρηδες και οι  απανταχού τζιχαντιστές.

Με αυτό το σανό ταίζουν τους ηλιθίους ψηφοφόρους τους τα ανυπόληπτα κόμματα και οι όμοροι βλαχοδήμαρχοι τους δημότες τους.

Μάλιστα η εφημερίδα του Χατζηνικολόαυ καθώς και το Πρώτο Θέμα ανακάλυψαν το «σκάνδαλο» της παρουσίας του καθηγητή ιστορίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), Κώστα Γαβρόγλου και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ του Κοινωφελούς Ίδρυματος Ιωάννης Λάτσης.

Μόνο που ο Γαβρόγλου είναι εδώ και 15 ΧΡΟΝΙΑ μέλος του ΔΣ-δεν εξελέγη με το που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για την Δούρου ας φροντίσει να απαντήσει πρώτα με πειθώ για την πρόσληψη της φαμίλιας στο Δημόσιο και στην συνέχεια ασχολείται με την αποκατάσταση των ανωμαλάκηδων και των απανταχού τζιχαντιστών.

Εδώ ένα Ζάππειο υπάρχει και δεν τολμάει κανείς να το διασχίσει την νύχτα.

Αλήθεια η κα Δούρου μπορεί να περπατήσει μόνη της μετά τις 10 το βράδι στο  Ζάππειο;

image

http://kourdistoportocali.com/post/48356