H MEΓΑΛΗ ΣΥΝΑΞΗ των Κορλεόνε του Διαδικτύου

pappas420_54522079

Κατι που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δεν μπορούμε παρά να το πιστώσουμε στην σημερινή κυβέρνηση, οι οποίοι μπορεί να είναι κατσιαπλιάδες, οφείλουμε όμως να τους αναγνωρίσουμε ότι με το Πόρισμα για τα Θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ έκαναν μια σπουδαία προσφορά στη χώρα-για όσους μπορούν να κατανοήσουν την σημασία των 965 σελίδων που περιγράφουν τα δάνεια που έλαβαν εκδότες-καναλάρχες-μηντιάρχες και τα οποία δεν πρόκειται να αποπληρώσουν ποτέ.

Θα περιμέναμε από την κυβέρνηση να τους κατάσχει ακόμη και τις πυτζάμες αλλά επειδή και οι σημερινοί κυβερνώντες διδάχθηκαν πολύ νωρίς την αλλαξοκωλιά με την διαπλοκή καθώς υπάρχουν πασόκοι δάσκαλοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Τέλος πάντων την Τρίτη ο Νίκος Παππάς και ο οξυδερκής Λευτέρης Κρέτσος έχουν καλέσει στην γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας όλους τους εκδότες του διαδικτύου που δήλωσαν συμμετοχή στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης.

Ολοι οι διαδικτυακοί μινι-Κορλεόνε θα δώσουν το παρόν όπως αρμόζει στην τιμητική πρόσκληση. Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που μια κυβέρνηση καλεί τους εκδότες του διαδικτύου και όχι μόνο καμμιά δεκαριά σεσημασμένα παραδοσιακά λαμόγια των εκδοτικών επιχειρήσεων της μεταπολίτευσης. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη και ο Θοδωρής Μιχόπουλος.

Η σχετική πρόσκληση:

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νικόλαος Παππάς και ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας κ. Ελευθέριος Κρέτσος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, 10163 Καλλιθέα- Ισόγειο).

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ