Νέα τραγωδία στην άσφαλτο

troxaio_11

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Αλεξάνδρεια της Ημαθίας μετά τον άδικο χαμό μίας 14χρονης κοπέλας που παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος, το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το alexandriamou.gr, η νεαρή κατέληξε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της νεαρής.

Σύμφωνα με το ίδιο τοπικό ειδησεογραφικό τόπο, το βράδυ της Παρασκευής, η 14χρονη επιχείρησε να περάσει την διάβαση των πεζών. Εκείνη την στιγμή ο 18 χρονος οδηγός από το Νησί Ημαθίας κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα (όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων), παρέσυρε την νεαρή ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Χθες (3-3-2017) το βράδυ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, παρέσυρε μία 14χρονη ημεδαπή που κινούταν πεζή με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της και την διακομιδή της στο νοσοκομείο όπου κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ