ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΩΡΑ: «ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ! ΑΝΑΨΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΙ. ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ!»

e-kanali-ena-taxi-620x350

Πριν λίγη ώρα άγνωστος πήρε ταξί από Ζωγράφου και τον πήγε Αχαρνών. Ο άγνωστος ήταν νεαρός, αξύριστος με μπλε ρούχα. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του «Makeleio.gr» είπε στον ταξιτζή: «Είσαι πολύ τυχερός. Σου χρωστάει ο ΘΕΟΣ! Σου την χαρίζω!» Στη συνέχεια κατέβηκε και έφυγε τρέχοντας.

Η αστυνομία στο «κόκκινο» – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ – Άγρια καταδίωξη αυτή την ώρα για τη σύλληψή του…

Υπενθυμίζουμε:

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκφράζουν φόβους ότι ο δράστης πιθανότατα να είναι άνθρωπος με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, και μάλιστα δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι θα συνεχίσει τις επιθέσεις και πιθανόν να διευρύνει τον κύκλο των θυμάτων, αλλά και τον γεωγραφικό τόπο.

Η πρώτη επίθεση
Ως πρόβα χαρακτηρίζουν την πρώτη επίθεση του μανιακού δολοφόνου τις βραδινές ώρες της 10ης Φεβρουαρίου με θύμα 32χρονο οδηγό ταξί. Πιθανότατα, όπως αναφέρουν πηγές της Αστυνομίας, ο δράστης να ήθελε να «τσεκάρει» το όπλο του.

Προσποιούμενος τον πελάτη επιβιβάσθηκε στο ταξί από την περιοχή της Νέας Ερυθραίας, κάθισε στο πίσω κάθισμα και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει στην Κηφισιά. Όπως ανέφερε το το θύμα το μόνο που θυμάται είναι ένα κάψιμο στο δεξί του αυτί, «Στις 10 Φεβρουαρίου στην Κηφισιά, παρέλαβα έναν πελάτη. Ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού έκλεισε την πόρτα, ένιωσα μια ζαλάδα κι ένα κάψιμο πίσω από το δεξί αυτί μου. Το μόνο που πρόλαβα να πω στον πελάτη, πριν λιποθυμήσω, ήταν να τραβήξει το χειρόφρενο. Δεν κατάλαβα ότι με πυροβόλησαν στο κεφάλι».

Ο νεαρός, σύμφωνα με την περιγραφή του 32χρονου ταξιτζή, που φορούσε μαύρο τζάκετ και κουκούλα άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και απομακρύνθηκε χωρίς να κλέψει χρήματα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε για νοσηλεία αρκετές ημέρες. Ο 32χρονος οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα πήρε κούρσα το δράστη. Όταν έφτασαν στην οδό Χαριλάου Τρικούπη (δηλαδή στο σημείο, όπου διαπράχθηκε η δολοφονία του 52χρονου) ο δράστης έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°