Eτοιμάζονται να ψεκάσουν τους αγρότες, αντιπολίτευση “μη σκίσω το καλσόν” από τη ΝΔ

wpid-wp-1455026279054.jpeg

Kι ενώ οι Γάλλοι απεργοί αγρότες έχουν φθάσει ακόμη και στα Ηλύσια Πεδία με τα τρακτέρ τους η κυβέρνηση Τσίπρα ετοιμάζεται να κλείσει το δρόμο στους Ελληνες αγρότες με τους γερανούς της Τροχαίας και τις αύρες των ΜΑΤ.

Εάν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει και τις Ενοπλες Δυνάμεις για να τους ψεκάσουν από αέρος!

-Υπάρχουν νόμοι και κανόνες, νομίζω ότι η τροχαία θα λάβει τα μέτρα της…,

διέταξε  η Όλγα Γεροβασίλη την Τροχαία και τα σκυλιά δεμένα.

Την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας είναι στην λογική “μην σκίσω κανένα καλσόν”. Πιο φλώροι πεθαίνεις. Αντί η ΝΔ να υπερασπισθεί με σθένος την διατήρηση του ΟΓΑ μέσα από την εξυγίανσή του αναμασάει κάτι παπαριές του στυλ οι “αγρότες δεν πρέπει να κλείνουν τους δρόμους” ενώ τα στελέχη τους υποκύπτουν στην κυβερνητική προπαγάνδα κατά των αγροτών.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν είναι όλοι οι αγρότες φοροφυγάδες. Το σωστό είναι να καταγραφούν οι αγρότες με αυστηρά κριτήρια. Πάμε παρακάτω. Δεν συμμετείχαν όλοι οι αγρότες στο πάρτυ των κοινοτικών επιδοτήσεων. Στην διασπάθιση των κοινοτικών πόρων πρωταγωνιστούσαν οι κομματικοί κηφήνες των Συνεταιρισμών. Ουδεμία κυβέρνηση φρόντισε επίσης να καταργήσει τους μεσόζοντες ώστε να μην πολλαπλασιάζεται το κόστος για τους αγοραστές από το χωράφι στον καταναλωτή.

Η ΝΔ εμφανίζεται όλο αυτό το διάστημα σε ένα νέφος αντιπολιτευτικής θολούρας σε όλα τα επίπεδα. Προκαλεί εντύπωση η παθητικότητά της για το έκτρωμα του Ασφαλιστικού. Οι χασογκόληδες της Συγγρού έχουν την εντύπωση ότι θα τους χαριστεί αναίμακτα η εξουσία. Τους καλούμε να συνέλθουν όσο είναι νωρίς.

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-63/