ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Άργησαν λίγο αλλά βρήκαν τι λείπει στην Ειδομένη – Δωρεάν Wi-Fi

wpid-wp-1458163481961.jpeg

Δίκτυο δωρεάν Wi-Fi,έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται οι μετανάστες μέσα από την αραβόφωνη σελίδα του ΑΠΕ,θα εγκαταστήσει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ειδομένη.
Η ενημέρωση θα έχει να κάνει κύρια με τα κέντρα μετεγκατάστασης που είναι στη διάθεσή τους, ειδήσεις που τους αφορούν, αλλά στόχο έχει και την αποφυγή παραπληροφόρησης, όπως έγινε για παράδειγμα με την προκήρυξη που κυκλοφόρησε και τους προέτρεπε να περάσουν στα Σκόπια.

Αυτά ανακοίνωσε χτες ο επικεφαλής του συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως με το δίκτυο Wi-Fi οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο και ενημέρωσης μέσα από τη νέα αραβόφωνη σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την αξιόπιστη ενημέρωσή τους.

Αργησε λίγο η κυβέρνηση,αλλά εντόπισε τη ρίζα του προβλήματος… Μόλις φτιαχτεί το WiFi θα εξαφανιστούν οι λάσπες,θα εκλείψουν οι αρρώστιες,τα παιδιά θα “χουν  ζεστά ρούχα και κρεβατάκια,θα εξαφανιστούν οι δουλέμποροι και ποιος ξέρει… μπορεί ν” ανοίξουν και τα σύνορα ή να σταματήσει ο πόλεμος στη Συρία.

ΑΠΟΡΙΑ:Ολα αυτά τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας που φορτίζονται και κυρίως που,πως και από ποιους πληρώνονται οι λογαριασμοί τους;

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/0d5jFd6YC6Y/wi-fi.html