Τρέμουν καταδρομική επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου, σφράγισαν τον Εθνικό Κήπο!

wpid-wp-1462606164597.jpeg

ΣΟΚ και ΔΕΟΣ προκαλεί πλέον το σιδερόφραχτο Μέγαρο Μαξίμου.

Η Αστυνομία με εντολή της κυβέρνησης έκλεισε όλες τις Εισόδους του Εθνικού Κήπου, ενώ απαγόρευσε τις συναθροίσεις ακόμη πάνω από τριών ζώων και πτηνών.

Αστυνομικοί απαγορεύουν σε πάνω από δύο παγώνια ή πάπιες να συνομιλούν μεταξύ τους. Το Μαξίμου τρέμει στην ιδέα ότι κάποιο ζώο ή πτηνό ζωσμένο με εκρηκτικά θα επιχειρήσει να περάσει μία από τις εισόδους του Μεγάρου. Ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του αισθάνονται τόσο δημοφιλείς και αγαπητοί στους πολίτες ώστε λαμβάνουν τα μέτρα τους για να αντιμετωπίσουν τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας.

Στο μεταξύ σε συνεργασία με τον Φουστάνο έχουν γίνει πλαστικές επεμβάσεις σε 3 φίλους του Καρανίκα ώστε να γίνουν φτυστοί ο Αλέξης Τσίπρας σε ρόλο σωσία. Αυτοί οι 3 θα χρησιμοποιηθούν για παραπλάνηση σε περίπτωση που χρειασθεί να αποδράσει ο πραγματικός Τσίπρας.

Ο ελληνικός στρατός μάλιστα λαμβάνει μέτρα για να αντιμετωπίσει καταδρομική επίθεση πολιτών στο Μαξίμου από Γη, Αέρα και τις διπλανές ταράτσες καθότι τρέμουν τους Ιπτάμενους Αθλητές του  parkour οι οποίοι θα μπορούσαν να προσγειωθούν αθόρυβα ακόμη και στην ταράτσα του Μαξίμου. Επίσης ειδικά ραντάρ ελέγχουν τον ουρανό για υπερπτήσεις drones.

Πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που μόλις ένα και κάτι χρόνο πριν διατυμπάνιζαν πως θα ξηλώσουν τα κάγκελα από παντού και οι πολίτες δεν θα έχουν πουθενά πρόβλημα πρόσβασης..

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση

image

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-734/