Μένει ή φεύγει ο Καμμένος; Είχε πει κι αυτός τα Σκόπια Μακεδονία; – ΒΙΝΤΕΟ

wpid-wp-1458160102977.jpeg

Μένει ή φεύγει ο Καμμένος; Είχε πει κι αυτός τα Σκόπια Μακεδονία; – ΒΙΝΤΕΟ
Βαθαίνει η κρίση στην κυβέρνηση, με αφορμή το φραστικό λάθος Μουζάλα να πει τα Σκόπια Μακεδονία. Ο Πάνος Καμμένος σύμφωνα με πληροφορίες ακύρωσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ και συγκαλεί την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του για να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Η διαρροή ότι μαζεύει τα πράγματά του από το υπουργείο έγινε σε συγκεκριμένους δημοσιογράφους, ενόσω υπήρχε η πληροφορία ότι και ο ίδιος έχει αποκαλέσει τα Σκόπια Μακεδονία σε συνέντευξή του στο Mega.

Στο Βίντεο ακούγεται μετά το 27:50 να αναφέρεται ο κ. Καμμένος στο θέμα της ονομασίας, με το όνομα «Μακεδονία» .  Mεταφέρεται η Νέα Δημοκρατία ιδεολογικά. Δηλαδή σto θέμα της Μακεδονίας. Ο κ. Μητσοτάκης τι θα κάνει; θα νομίσει το παλιό ότι θα το ξεχάσουμε τη Μακεδονία σε λίγα χρόνια; […] Οι θέσεις που έχει πάρει μέχρι τώρα ως βουλευτής είναι ναι στο σχέδιο Ανάν, ναι να δούμε σύνθετο όνομα για τη Μακεδονία…
Και όλα αυτά ενώ παίζονται πολλά θέματα στην επικείμενη σύνοδο στις Βρυξέλλες, όπου θα συζητηθεί η πρόταση Γερμανίας – Τουρκίας για το προσφυγικό.

Υπάρχουν πάντως και αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Πάνος Καμμένος θα επιθυμούσε μια ηρωϊκή έξοδο και ο ίδιος, καθώς κυκλοφορούν σενάρια συνεργασιών με άλλα κόμματα, η αντίδραση των οποίων στο φραστικό λάθος του κ. Μουζάλα ήταν πολύ ηπιότερη.


onalert.com

image

http://www.triklopodia.gr/menei-feugei-kammenos-eixe-autos-skopia-makedonia-vinteo/