Μιλάμε για την υπέρτατη ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ. Μουζάλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ πότε δεν υποστήριξε τις θέσεις της Τασίας – Η Αμυγδαλέζα είναι ανοιχτή

wpid-wp-1458715909265.jpeg

Αυτοί έχουν βαλθεί ή να μας τρελάνουν ή έχουν βάλει σκοπό του χρόνο του Γενάρη να βάλουν υποψηφιότητα για το Όσκαρ ηθοποιίας.
Σήμερα ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας (ναι αυτός που θα έδιωχνε ο Καμμένος, αλλά στο φόβο να φύγει αυτός την έκανε για Αμερική, πήγε στους Εβραίους, τους έκατσε στα 4 και γύρισε με το κεφάλι ψηλά) είπε τα παρακάτω:

«Η Αμυγδαλέζα δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί,. ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ πάρει θέση για ανοιχτά σύνορα» (διαχωρίζοντας έτσι τη θέση του από τις δηλώσεις της κας Τασίας Χριστοδουλοπούλου) «Έχουμε να κάνουμε με την προσωπική άποψη ενός ανθρώπου που υπήρξε και είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σαφές ότι υπάρχει μια διαφοροποίηση». Ταυτόχρονα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει προσφυγικό και μεταναστευτικό ρεύμα σε αυτούς τους αριθμούς που δεν έχουμε ξαναδεί στην Ευρώπη, όπου δεν θα πεθάνουν παιδιά, όπου δεν θα πεθάνουν άνθρωποι».

Και τώρα εγώ φταίω να θυμίσω στον κ. Μουζάλα (μη εκλεγμένο παρακαλώ, δλδ υπάλληλο) ότι οι Σφυριζαίοι βουλευτές κατά δεκάδες συμμετείχαν στα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα; Ή μήπως η κοντή μνήμη τους (και τα 20.000€ το μήνα) τους προκάλεσαν κενά μνήμης;

image

http://www.e-koutsobola.gr

http://katohika.gr/