Ο Σύριζα τα έβαλε με τον Αλλάχ

wpid-wp-1458657661062.jpeg

Ένα ακόμα κτύπημα υψηλής τρομοκρατικής θρασύτητας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και ο θλιβερός υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, όποιος κι αν είναι αυτός, ούτε το όνομά του δεν θέλω να ξέρω, βρήκε την ευκαιρία να πει στους Έλληνες, αλλά και στην Ευρώπη όλη, πόσο χάλιας είναι.

Φοβερά πράγματα. Ακατανόητα. Στο Βέλγιο έχουν χάσει το λογαριασμό, δεν είναι ακόμα σίγουροι πόσοι είναι οι νεκροί από τις δύο εκρήξεις πανικού και θανάτου, και ο συριζαίος υπουργός εξωτερικών κάνει φτηνή, πιο σωστά χυδαία στη φτήνεια της και την πεζοδρομιακού τύπου πολιτική.

«Δεσμευόμαστε η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο» αναφέρεται σε ανάρτηση στο twitter, του υπουργείου εξωτερικών.

Τι λέει ο άνθρωπος! Αν είναι δυνατόν πολιτικός κυβέρνησης, κόμματος που στη… συνέπεια των διακηρύξεων τους, των… δεσμεύσεών τους, έχουν γελοιποιήσει κάθε έννοια στοιχειώδους συμβατικής ηθικής, να τολμάνε να… υπόσχονται ότι μετά το μνημόνιο, τις συντάξεις, την κρίση, θα νικήσουν και τον τρόμο. Θα τα βάλουν, δηλαδή, με κοτζάμ Μωάμεθ. Τον γίγαντα προφήτη του ισλάμ που ενέπνευσε τους φανατικούς οπαδούς του, στο όνομα του Μεγάλου Αλλάχ, να προχωρήσουν στα τυφλά και μαζικά κτυπήματα στη Μαδρίτη, στο Παρίσι, στο Λονδίνο.

Συναγερμός σ” όλη την Ευρώπη, και ευτυχώς δουλεύει μια ανάσα αισιοδοξίας από τον Σύριζα του Τσίπρα που… δεσμεύεται η δημοκρατία να νικήσει τον τρόμο.

image

http://www.zougla.gr/o-apoditiriakias/article/o-siriza-ta-evale-me-ton-alax