Ρε μαλάκα Νίκο, μια φορά που έπρεπε να είμαστε στο Μαξίμου μάς πέταξε έξω. Είναι μοναχοφάης…,

wpid-wp-1458151284441.jpeg

Στον ίλιγγο της Αντζελίνας το Μέγαρο Μαξίμου…
Την διάσημη σταρ υποδέχτηκε στην εξώπορτα του Μαξίμου ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τζανακόπουλος, εμφανώς τρακαρισμένος μπροστά στην διεθνή σταρ ενώ στα ενδότερα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε πρόβες για να την σαγηνεύσει.

Η Τζολί κατέβηκε από ένα μαύρο βαν Μερσεντές, με μαύρα ρούχα και τα μαλλιά στους ώμους, έκανε χειραψία με τον κ. Τζανακόπουλο, γύρισε προς τους δημοσιογράφους και χαιρέτισε, πριν μπει στο πρωθυπουργικό μέγαρο.

Το ραντεβού με την Αντζελίνα το είχε ανάνγκη όσο τίποτε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την συνάντηση με τον Καμμένο ο οποίος του έβαλε θέμα παραμονής Μουζάλα.

Ο μπαγάσας ο Καμμένος δεν ενοχλήθηκε όλο αυτό το διάστημα για το πετσόκομμα μισθών και συντάξεων καθώς και για το κρεσέντο των αντιαναπτυξιακών φόρων.

Τέλος πάντων ο αρχηγός των ΑΝΕΛ έχασε την ευκαιρία να συναντήσει την Αντζελίνα αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο της αποπλάνησης στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως μάς πληροφορούν, ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε για καφέδες τον Νίκο Παππά και τον Θοδωρή Μιχόπουλο ώστε να μην έχει ανταγωνιστές-ιδιαίτερα τον Θοδωρή που είναι μεγάλος μπήχτης.

– Ρε μαλάκα Νίκο, μια φορά που έπρεπε να είμαστε στο Μαξίμου μάς πέταξε έξω. Είναι μοναχοφάης…,

έβριζε ο Μιχόπουλος καθώς πήγαιναν για τους καφέδες.

image