Φαύλε Φαήλο. Την πάτησες

wpid-wp-1458198635737.jpeg

image

Φαύλε Φαήλο. Την πάτησες. Έκανες ακριβώς αυτό που ήθελε ο Μητσοτάκης. Είσαι τόσο ανόητος που έπαιξες το παιχνίδι του. Δεν μου κάνει εντύπωση που είσαι τόσο χαϊβάνι. Η ανοησία είναι αποτέλεσμα του φασισμού. Και φασισμό έχεις μπόλικο. Τι νόμισες; Ότι θα ξεχνούσε, ή ότι θα συγχωρούσε ο υιός του Δράκουλα; Στημένη στην είχε, σε περίμενε στη γωνία. Μικρά λαγουδάκια, γι αυτόν δουλεύετε, όταν βρίζετε τους αντιπάλους του. Ή μελλοντικούς του συνεργάτες το ίδιο είναι.
Φαύλε, παίζεις ένα χρήσιμο ρόλο για το Μητσοτακέϊκο. Είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος. Είσαι κείνος που θα πει, όσα ο ίδιος θέλει να πει, αλλά δεν μπορεί, γιατί το παίξει «κέντρο». Ταυτόχρονα είσαι και κείνος που θα θυσιάσει, αν το παρακάνεις. Το σφάξιμο θα το κάνει με μεγάλη χαρά, εφόσον είσαι του εσωκομματικού του αντιπάλου, του Σαμαρά. Σας το είχα πει από την πρώτη στιγμή: Θα σας αφανίσει όλους. Γιατί είναι Μητσοτάκης. Ας είναι ελαφριά η λάσπη που σας σκεπάζει.
Μάλιστα σε κατηγορεί ότι τον υπονομεύετε! «Σε ένα ακατάληπτο παραλήρημα ακροδεξιάς λογικής ξέσπασε ο γνωστός δικηγόρος και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή την υπόθεση του Γιάννη Μουζάλα, Οι θέσεις που εκφράζει και κυρίως ο τρόπος και η φρασεολογία με την οποία εκφράζεται, εκθέτουν τη ΝΔ καθώς ο εν λόγω κύριος εκτός από μέλος της Ποιλιτικής Επιτροπής του κόμματος και επιστήθιος φίλος του κ. Σαμαρά, ήταν και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ». Από μπλοκ που στηρίζει το Μητσοτάκη. Ναι μπούφε μου. Εκτός, αν κι εσύ ήθελες να κάνεις μ” αυτό τον τρόπο την έξοδό σου από το μαντρί, ο νεοφιλελεύθερος ιός θα ανασκολοπίσει ΟΛΗ την Πολιτική Άνοιξη. Το μόνο καλό που θα κάνει. Αφού φυσικά εξυπηρετήσετε το σκοπό του.
Θα σας βάλει να κάνετε τις βρώμικες δουλειές: Ύβρεις, ψέματα, συκοφαντίες, απειλές, κα. Αν τα καταφέρετε, κερδίζει αυτός, αν όχι θα σας πετάξει στα σκουπίδια που ανήκετε, χάνετε εσείς. Πιόνια είστε. Αναλώσιμοι. Και το κυριότερο; Σας μισεί αφάνταστα. Τις ίδιες απόψεις έχει με εσάς. Μη σας πω χειρότερες. Αλλά όταν ένα αρπακτικό στη ζούγκλα βρίσκει τα μικρά άλλου αρπακτικού, τα σκοτώνει αμέσως. Όχι γιατί πεινά, αλλά γιατί εξαλείφει τον ανταγωνισμό. Σας βρήκε μπόσικους και θα σας πιεί το αίμα. Καλά να πάθετε, ας προσέχατε. Παίρνω ποπ κορν να απολαύσω το ξύλο που θα σας ρίξει. Ριξ” τους κι άλλες Κούλη, το αξίζουν.
Τον Άδωνη θα τον αφήσει στο τέλος για επιδόρπιο. Ο μπουμπούκος άκουσα πως γλείφει υπέροχα, ενώ ο Κούλης απολαμβάνει τις κολακείες τους. Άλλωστε τι θέλει ο Άδωνης; Κάποιο ανθρώπινο κόκκαλο να ρουφήξει το μεδούλι. Μετά σαν καλό κουτάβι κουνάει την ουρά κάνοντας χαρούλες. Γεωργιάδη, μην έχεις αυταπάτες. Ο Μητσοτάκης είναι Highlander, στο τέλος μένει μόνο ένας, οι επίδοξοι δελφίνοι αποκεφαλίζονται. Ας είναι ελαφρύς ο πέλεκυς που θα τους πάρει το κεφάλι. Είχαμε πει ακριβώς τι θα κάνει ο νέος εκλεκτός των τοκογλύφων. Θα πάρει το κόμμα από τον Καραμανλή και θα το κάνει 100% δικό του. Τουλάχιστο θα προσπαθήσει. Οι πρώτοι που διώχνει, είναι οι «ενοικιαστές», αφού και τους σιχαίνεται και είναι πιο εύκολο να τους πετάξει έξω. Που να γίνει Συνέδριο, εκεί θα πέσει το πολύ γέλιο, όταν όλη η φρουρά του Σαμαρά εκτελεστεί ως τον τελευταίο.
Μην απορείς Φαύλε. Τα ιδία δεν έκανε ο Αντώνης στον Κούλη; Γιατί τον έβαλε υπουργό; Για να υπάρχει η υπογραφή του στις απολύσεις. Αλλά οι τοκογλύφοι, τα αφεντικά σας, έχουν την ίδια νοοτροπία με σας. Δεν τους ενδιαφέρει ποιός θα τους σερβίρει το φαί, αρκεί να είναι σβέλτος κι εξυπηρετικός. Αν κάτι στραβώσει, υπάρχουν ανταλλακτικά. Κι ο Κούλης ήταν το ανταλλακτικό στο φθαρμένο Σαμαρά. Δυστυχώς για σας πάτε πακέτο με τον προηγούμενο στα σκουπίδια. Η κρεατομηχανή του νεοφιλελευθερισμού πρέπει να κάνει κιμά τους εργαζόμενους, για να ταϊστούν τα όρνεα οι δανειστές…

image

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2016/03/blog-post_43.html