ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Σήριαλ στο Μega για την ζωή του Τσίπρα!

wpid-wp-1469290481382.jpeg

Το MEGA είναι Πολύ σκληρό για να πεθάνει…, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προαναγγέλει το ΒΗΜΑ της Κυριακής.

Προφανώς ο Σταύρος Ψυχάρης με το Πολύ Σκληρό για να Πεθάνει φωτογραφίζει τον εαυτό του και όχι αδίκως εάν κρίνουμε από την νεότερη ιστορία της Ελλάδος και ιδιαιτέρως από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του εκδότη του ΒΗΜΑτος στην διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Το άρθρο-προειδοποίηση του Σταύρου Ψυχάρη έρχεται λίγο πριν κορυφαία εταιρία παραγωγής παραγγείλει σενάριο-φωτιά για σήριαλ με επίκεντρο την ζωή του Τσίπρα για λογαριασμό του Mega.

Ο δημοσιογράφος Παύλος Παπαδόπουλος και ο πολιτικός Αλέκος Αλαβάνος είναι τα πρόσωπα που θα βολιδοσκοπηθούν από την εταιρία παραγωγής για να γράψουν το διόλου κολακευτικό σενάριο για τον σημερινό πρωθυπουργό.

To Μega δείχνει αποφασισμένο να πάρει στο τηλεοπτικό γήπεδο, μια πολύ επώδυνη για τον Τσίπρα, ρεβάνς με ένα σήριαλ που θα αρχίσει να προβάλλεται όταν ο Τσίπρας δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός και κατά πάσα πιθανότητα ούτε αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ!

Το πιο άγριο παιγνίδι μόλις άρχισε. Ακόμη και η εφημερίδα Κόντρα του Γιώργου Κουρή γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι οι ξένοι με τις αλλαγές στις τράπεζες ετοιμάζονται να αρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων. Κι όλο αυτό με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα…Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει στην συνέχεια…


Πηγή