Δεν αξίζαμε αυτό το τέλος, ρε μπάσταρδε

464

Κλείσε για λίγο τα μάτια σου. Ξεκίνα και κάνε αναδρομή στην ηλικία που αγαπάς πιο πολύ.
Κλείστα σφιχτά όμως για να μην αφήσεις την παραμικρή χαραμάδα του παρόντος να εισβάλει και να χαλάσει αυτές τις μαγικές, δικές σου στιγμές. Κοίτα να δεις τώρα πως αρχίσουν να ξεδιπλώνονται οι μνήμες σου σιγά σιγά. Θυμάσαι την πρώτη φορά που άκουσες το αγαπημένο σου τραγούδι και από την χαρά σου το έβαλες να παίξει στην επανάληψη πάνω από εκατό φορές. Την πρώτη φορά που γέλασες πολύ δυνατά παρέα με τους φίλους σου στο παγκάκι ενός πάρκου και ξημερώσατε μέχρι το πρωί να λέτε ανέκδοτα και να μιλάτε για τους πρώτους σας έρωτες. Ήταν οι στιγμές που νόμιζες πως τίποτα δεν μπορεί να σας χωρίσει.
Ανεκτίμητες στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω. Θυμήθηκες το πρώτο σου φιλί. Θυμήθηκες πρόσωπα και ήχους από γνώριμες και οικείες φωνές. Είδες τώρα που αρχίζουν να περνάνε εικόνα και ήχος από μπροστά σου.
Μην ανοίξεις καθόλου τα μάτια σου. Κράτα τις εικόνες που περνάνε από μπροστά σου και σφράγισε τες καλά στο μυαλό σου. Και άρχισε να ξαναζείς όπως τότε. Φαντάσου την ανεμελιά εκείνων των χρόνων.
Θυμήσου την τόλμη σου και την άγνοια του κινδύνου. Νόμιζες πως είσαι άτρωτος άνθρωπος.
Πίστευες σε ιδέες και ιδανικά. Είχες τρυφερότητα και ευαισθησία. Κοίτα πως αυτόματα γαλήνεψε η ψυχή σου κλείνοντας τα μάτια σου. Μην σταματάς, συνέχισε να θυμάσαι. Θα βοηθήσει το παρόν και το μέλλον σου.
Σταμάτα σε εκείνη την ηλικία που αγαπάς πιο πολύ από όλες και προσπάθησε να προσαρμόσεις την σημερινή σου ζωή σε εκείνα τα δεδομένα. Τώρα άρχισε να ανοίγεις τα μάτια σου. Αυτός ο κόσμος είναι άγριος, χωρίς ίχνος αγάπης, φροντίδας και ανεμελιάς. Αρκετά σκληρός και θέλει πολύ δουλειά και απεριόριστη προσπάθεια προσαρμογής και επαναπροσδιορισμού. Ο δικός σου αυτός ο κόσμος θέλει κόπο να φτιαχτεί ξανά.
Και ίσως αυτή η μικρή σου προσπάθεια να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή.
Αλλά αξίζει τον κόπο η επαναφορά σου σε μία ζωή γεμάτη συναισθήματα.
Τόλμησε και προπάντων μην παρατήσεις αυτήν την προσπάθεια.
Αν θέλεις ονόμασε την προσπάθεια για μια καλύτερη ζωή. Καλό ταξίδι σκέψεων, εικόνων και ήχων.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
< < ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°