Συγκίνηση

pitsirikos-logo

Αγαπητέ πιτσιρίκο, μόλις παρακολούθησα τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Συνήθως, τις Κυριακές, έκανα ζάπινγκ και έψαχνα για καμιά χολιγουντιανή μαλακία, για να περάσω την ώρα μου.

Εκτός του ότι παρακολούθησα ολόκληρη την ομιλία, στο τέλος ένιωσα έναν κόμπο στο λαιμό μου.

Εάν ήμουν μόνος, ίσως να άφηνα τον εαυτό μου να δακρύσει.

Στη Βουλή πρόσεξα ότι οι Νεοτρομοκράτες δεν σηκώθηκαν να χειροκροτήσουν έναν αντικειμενικά όμορφο και ειλικρινή λόγο. Όπως επίσης και οι Κουκουέδες, έμειναν καρφωμένοι στις θέσεις τους.

Ντροπή τους. Ιδίως στους Κουκουέδες, γιατί τους άλλους τους ξέρουμε, έτσι και αλλιώς, πόσο μαλάκες είναι. Θα μου πεις και οι Κουκουέδες μαλάκες δεν είναι;

Ελπίζω οι Έλληνες να μην πράξουν το ίδιο και να στηρίξουν τις επόμενες μέρες την κυβέρνηση, κατεβαίνοντας στις συγκεντρώσεις συμπαράστασης.

Με εκτίμηση

Βασίλης

(Αγαπητέ Βασίλη, απόψε η Βουλή ήταν Χόλιγουντ. Χόλιγουντ στις μεγάλες του στιγμές. Να μην κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι γιατί χάνουμε χρόνο. Εμείς στον στόχο μας. Θα τα πούμε στους δρόμους, ξεκινώντας από αυτή την Τετάρτη. Δεν συμπαραστεκόμαστε στην κυβέρνηση· συμπαραστεκόμαστε στη χώρα μας, στους συνανθρώπους μας και στους …εαυτούς μας. Να είσαι καλά.)    Συγκίνηση

pitsirikos-logo