Κε Στρατούλη είστε ανίκανος να απολύσετε τον Διοικητή του ΙΚΑ;

Sam Provata Psifizoyn kai meta sfaksimo

Αναρωτιέται κανείς τι άλλο πρέπει να προκαλέσει η ανικανότητα του κ. Ροβέρτου Συρόπουλου ώστε ο νέος υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Στρατούλης να τον στείλει σπίτι του, από την στιγμή που ο ίδιος ο πολύς Σουρόπουλος δεν διαθέτει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.

Εκτός κι αν  ο πρώην συνδικαλιστής Στρατούλης αισθάνεται «συναδελφική αλληλεγγύη» για τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο εξαιτίας της θητείας τους ως συνδικαλιστές στον ΟΤΕ.

To βιογραφικό του στελέχους κόσμημα του ΠΑΣΟΚ για να θαυμάσετε τα προσόντα του τεχνοκράτη που χωρίς να διοικεί κάποιον μεγάλο οργανισμό ,δεν μπορεί να ζήσει η χώρα μας.

Γεννήθηκε το 1947 στην Τρίπολη. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών ΤΕΙ*

Συνδικαλιστής από το 1974, διετέλεσε γενικός γραμματέας της ΠΕΜΕΤ-ΟΤΕ (Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών ΟΤΕ) από το 1975 έως το 1979, οργανωτικός γραμματέας της ΓΣΕΕ (1981-1986), γραμματέας Επιτροπής Συνδικαλιστικού του ΠΑΣΟΚ (1981-1983), πρόεδρος της ΟΜΕ-ΟΤΕ (Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ) από το 1982 έως το 1985 και πρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ (1990-1993). Την περίοδο 1993-1996, ήταν διοικητής του ΟΑΕΔ και πρόεδρος του Πειραματικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Εξελέγη βουλευτής ΠΑΣΟΚ στο Νομό Αρκαδίας, στις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000. Διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Από το 2006 είναι Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ.

*Έχει αλλάξει το βιογραφικό του λέγοντας πως είναι απόφοιτος ΤΕΙ(χωρίς να μας λέει ποιου ακριβώς) Η αλήθεια είναι πως έχει τελειώσει τα διετούς φοίτησης ΚΑΤΕ (τα πτυχία τους έχουν εξομοιωθεί με των ΤΕΙ βέβαια για προφανής λόγους, αλλά σαφώς δεν είναι το ίδιο) Επίσης ξεχνά να αναφέρει ότι από το 74 ήταν γραμμένος στο ΠΑΣΟΚ. ΠΑΣΟΚ, δημόσιος υπάλληλος και συνδικαλιστής ΔΕΚΟ από το 74 ο κύριος Σπυρόπουλος. Αυτά χρειάζονται για να πας μπροστά στη σύγχρονη Ελλάδα. Τι τα θες τα πτυχία, τα μεταπτυχιακα και την εργασιακή εμπειρία όταν έχεις γνώση του μεγάλου σχολείου που λέγεται ΠΑΣΟΚ και τη χρόνια μεστωμένη εμπειρία ενός μεγάλου συνδικαλιστή;
Το Βιογραφικό του Στρατούλη-Υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων

stratoulisΟ Δημήτρης Στρατούλης του Ιωάννη γεννήθηκε το 1958 στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος και του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης της Νομικής Αθήνας, διδάκτορας εργασιακών σχέσεων στο Γενικό Τμήμα Δικαίου του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται στην Υποδιεύθυνση Εργατικών Θεμάτων (Εργατική Νομοθεσία) του ΟΤΕ.
Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ. Διετέλεσε εκπρόσωπος των εργαζομένων, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Αντιπροσωπευτικής Συνέλευσης Κοινωνικού Ελέγχου του ΟΤΕ, καθώς επίσης μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας Κοινωνικής Πολιτικής της.
Στέλεχος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ από την ίδρυσή του τον Φεβρουάριο του 2003 και της οργανωτικής επιτροπής του 4ου ευρωπαϊκού κοινωνικού φόρουμ, που έγινε στην Αθήνα τον Μάη του 2006.
Μέλος – ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ – στην Εθνική Επιτροπή Δικαιωμάτων του ανθρώπου και του ΛΑΕΚ (Λογαριασμός για την ανεργία και την επαγγελματική κατάρτιση).

Και οι ουρές της τριτοκοσμικής χρεοκοπημένης χώρας στο ΙΚΑ Καλλιθέας>

Τριτοκοσμικές είναι οι εικόνες που εκτυλίσσονται έξω από το ΙΚΑ της Καλλιθέας από τα ξημερώματα, με τους ασφαλισμένους να σχηματίζουν ουρές δεκάδων μέτρων, στην προσπάθειά τους να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.

Οι ασφαλισμένοι «στήνουν καρτέρι» έξω από τα καταστήματα, στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν το «μαγικό» χαρτάκι προτεραιότητας που θα τους εξασφαλίσει την ανανέωση του βιβλιαρίου τους, με τις στιγμές έντασης μεταξύ των συνωστισμένων να μην λείπουν.

Η κατάσταση δυσχεραίνεται και από το μειωμένο προσωπικό των ασφαλιστικών ταμείων, ενώ το εν λόγω υποκατάστημα του Ιδρύματος, έπειτα από τις συγχωνεύσεις των προηγούμενων ετών, εξυπηρετεί εκτός από τους ασφαλισμένους της Καλλιθέας, αυτούς των περιοχών Αλίμου, Μοσχάτου, Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου.

Από την πλευρά του, ο δημόσιος οργανισμός ασφάλισης επισημαίνει σε ανακοίνωσή του πως «δεν είναι απαιτείται η προσέλευση των ασφαλισμένων στα υποκαταστήματα για τη θεώρηση, καθώς αυτή πλέον γίνεται και ηλεκτρονικά».

http://kourdistoportocali.com/post/42015/ika