Γιατί κύριοι του ΤΙΠΟΤΑ της ΛΑΕ δεν έχετε κανένα σχέδιο; Δεν ξέρετε; Θα σας πω εγώ λοιπόν.

wpid-wp-1441530267306.jpeg

Τον χρόνο το είχατε. Πέντε μήνες γεμάτους. Με χρηματοδότηση, την ανεμελιά αυτών που βρίσκονται στην εξουσία, τις δυνατότητες που σας έδιναν τα γραφεία σας, τα στελέχη που θα μπορούσατε να είχατε.

Δεκάδες. Όχι, εκατοντάδες οικονομολόγους και οικονομοτεχνικούς αν θέλατε θα μπορούσατε να είχατε προσλάβει, να διαβάσετε τις μελέτες των ειδικών και ακαδημαϊκών, να μαζέψετε πληροφορίες, να οργανώσετε σχέδιο.

Ένα σχέδιο ΕΞΟΔΟΥ από την φασιστική ΕΕ και το εργαλείο καταστροφής των Λαών της που είναι το Ευρώ. Όχι ένα. Εδώ που τα λέμε και ΔΥΟ θα μπορούσατε να είχατε σχεδιάσει, κοστολογήσει και ετοιμάσει.

Τι κι αν ο προδότης ο Τσίπρας, αυτός ο προδοτικός σατανίσκος που σας χόρεψε στο ταψί, σας έλεγε όχι; Εσείς, οφείλατε να το κάνετε. Όχι για το κόμμα. Αλλά για τον κοσμάκη που σας ψήφισε ρε γελοίοι. Για την τιμή των όπλων ρε ψευτοεπαναστάτες!

Όσο ο γελωτοποιός της Ευρώπης ο «Γιάνης» έτρεχε περα-δώθε για να ταΐσει την ναρκισσιστική του μανία, με το να συζητά – άκουσον άκουσον – εθνικής σημασίας θέματα με τους βρωμερότατους των βρωμερών του κεφαλαίου – τα Hedge funds -  εσείς, της αριστερής παντόφλας, τι ακριβώς κάνατε;

ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Κι όσο η Ζωούλα έκανε όοοοολλλλαααα αυτά που χρειάστηκαν, άσχετα με τους πύρινους λόγους που έβγαζε, για να περάσουν οι εφαρμοστικοί, ο νέος κώδικας δικονομίας και τέλος το μνημόνιο, εσείς τι κάνατε;

ΤΙΠΟΤΑ.

Ας μας πει κάποιο στέλεχος της ΛΑΕ λοιπόν, ΠΟΥ είναι το σχέδιό σας; Ποιά ΑΚΡΙΒΩΣ είναι τα βήματα που έχετε να προτείνετε εσείς οι «ριζοσπάστες» επαναστάτες, που δεν ξέρετε την διαφορά μεταξύ της Ευρώπης των Λαών και της Ευρώπης του κορπορατικου΄φασισμού;

Τι θα κάνετε και ΠΩΣ, για να αποτινάξουμε επιτέλους από τον σβέρκο μας, τους ανθρωποφάγους βιαστές μας, εκεί στας Ευρώπας;

Όχι κύριοι. ΔΕΝ έχετε σχέδιο. Δεν έχετε τίποτα. Δεν μπορείτε να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ. Δεν έχετε ούτε τις δεξιότητες, ούτε τις δυνατότητες, ούτε τις γνώσεις και προφανώς ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ να κάνετε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Και δεν έχει καμιά σημασία στο τέλος τέλος, πόσα ανύπαρκτα κινήματα του ενός ατόμου, του ΤΙΠΟΤΑ δηλαδή, θα απορροφήσετε, ούτε αν τελικά θα έρθει και η Ζωή μαζί σας. Γιατί και αυτή απέδειξε, ότι όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν είχατε ποτέ πρόθεση να κάνετε τίποτα, έτσι δεν είναι ανεπάγγελτοί μου; Γιατί αν την είχατε, τότε ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ,θα είχατε ΣΧΕΔΙΟ.
Συγκεκριμένο σχέδιο.
Κοστολογημένο, ομαλό, λογικό.

Αλλά τι λέω; Εσείς δεν έχετε καν βασικό σχέδιο για να κάνετε σχέδιο. Ασε που δεν μπορείτε κι όλας. Θα το είχατε και κοστολογημένο;

Ελπίζω ο κόσμος να σας εξαφανίσει μαζί με την ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τον νεοφιλελευθερο της πλάκας, κρατοκοδίαιτο συρφετό που σας ξεπέταξε, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είστε η αριστερά κύριοι, δεν σας χρειαζόμαστε. Ειστε ένα ΤΙΠΟΤΑ κι ελπίζω έτσι ακριβώς να σας κρίνει και ο απλός εργαζόμενος κόσμος που είχε μια ελπίδα σε σας.

[stavroskatsoulis.blogspot.gr]

http://www.triklopodia.gr/giati-kirii-tou-tipota-tis-lae-den-echete-kanena-schedio-den-xerete-tha-sas-po-ego-lipon/