Η φαρσοκωμωδία δεν έχει όρια.

wpid-wp-1441511510121.jpeg

Ο Καμμενος βάλθηκε να μας πεθάνει από τα γέλια που κάνουμε.
Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε εάν διαβάσαμε  καλά ,και ΝΑΙ διαβάσαμε το ανεπανάληπτο. Με τον πρόεδρο του Κινήματος Εθνικολαϊκής Συσπείρωσης, αντιστράτηγο – αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας εν αποστρατεία Γεώργιο Κλειδέρη συναντήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
Στη συνάντηση αποφασίστηκε η συμπόρευση του ΚΙ.Ε.ΣΥ. με τους ΑΝΕΛ και ο Γεώργιος Κλειδέρης θα συμμετέχει σε ηγετική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.
Ο κύριος ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ είναι ο εξ Αχαΐας ορμώμενος προσχωρήσας στον ΛΑγΟΣ το 2007 μαζί με μια ομάδα  από καμιά πενηνταριά ΔΗΚΚΙτες , πρώην γραμματέας οργανωτικού, μέλος του πειθαρχικού και της Κ.Ε, περιφερειάρχης ιονίου υποψήφιος βουλευτής του στην Αχαΐα το 2007,κ.λ.π. Αποχώρησε το 2010 από το ΛΑγΟΣ όπως βλέπετε στην Φώτο και  επανήλθε για να ξαναφύγει το 2012.
Είναι αυτός που έθαψε- ξέπλυνε  ως Γραμματέας Οργανωτικού την υπόθεση του Ροντουλη που έπαιρνε τα  χρήματα αποσπασμένων υπαλλήλων στο βουλευτικό του γραφείο και που έμπαιναν αυθόρμητα σε λογαριασμό του, όπως μπορείτε να δείτε εδώ Βαριές καταγγελίες για βουλευτή του ΛΑΟΣ

Κάτι μας λέει ότι σε αυτή την γελοία μεταγραφή έχει βάλει το χεράκι του ο Ροντουλης,  που χρωστά  από τότε χάρη στον Κλειδερη, γιατί τον είχε πάρει στο γραφείο της η Ραχήλ όταν ήταν στους ΑΝΕΛ.
Τελειώνοντας αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΛΕΙΔΕΡΗΣ  αποφάσισε προ μεταγραφής δημοκρατικότατα την εκ βάθρων ανασυγκρότηση του δήθεν  Κινήματος του, ανακοινώνοντας το τραγελαφικό…. «Ως εκ τούτου από σήμερα αίρονται οι λειτουργίες των κομματικών οργάνων και επιτροπών. Μέχρι της ολοκλήρωσης της διαδικασίας ανασυγκρότησης του Κινήματος, το ΚΙΕΣΥ θα εκπροσωπείται αποκλειστικά και μόνο από τον ΠΡΟΕΔΡΟ» που εν συνεχεία ανάθεσε  καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του Κινήματος στο  Σπύρο Σταματόπουλο που και αυτός ήταν πρωτοκλασάτος του ΛΑγΟΣ  και έφυγε μαζί με τον Κλειδερη για να κάνουν μετά από πολλές περιηγήσεις δικό τους κόμμα σφραγίδα.

image

http://ixnos.blogspot.com/2015/09/blog-post_6.html