ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΘΙΟΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!

wpid-wp-1441537554383.jpeg

Από Οξφόρδη μεριά ανέβασαν ξανά το blog. Κι αν καταφέρετε να το ξαναρίξετε πάλι θα το ανεβάσουν. Έτσι, για το γαμώτο. Και το εργαλείο που χρησιμοποιήσατε για να το ρίξετε, άχρηστο πλέον. Είστε για τα μπάζα. Άχρηστοι και ηλίθιοι. Καρναβάλια. Πορδές. Φτηνοί. Ξεπουλημένοι. Αρπακολλατζήδες. Τέτοιοι είστε.

Κι απέναντί σας, άνθρωποι γνήσιοι. Καθάριοι. Σαν τον Σώτο , τον Δημήτρη με την τεράστια καρδιά και τη Μ. Κι ας διαφωνούμε με τον Σώτο για την αποχή. Τον ενδιέφερε πρώτα απ’ όλα να υπάρχει η αντίθετη άποψη. Κι αυτό είναι που δεν αντέχουν τα κομματόσκυλα. Τυφλά μέσα στη λύσσα τους προσπαθούν να σβήσουν ό,τι τους ενοχλεί. Τους ίδιους και τα κέρδη που θα έχουν από το βόλεμά τους σε θεσούλες.

Πιστοί εξυπηρετητές της αθλιότητας. Αυτή θα τους προδώσει. Πάντα τους προδίδει. Γι’ αυτό θα κερδίζουν άνθρωποι σαν τον Σώτο, τον Δημήτρη και τη Μ.
Αλληλεγγύη και βοήθεια έτσι στο άσχετο. Για τον άνθρωπο που δεν γνωρίζουν. Αυτή είναι η νίκη ρε ηλίθιοι. Του Ανθρώπου μπροστά στο λασπωμένο ψοφίμι.

Όσο εμείς θα ονειρευόμαστε να βρεθούμε για μεζέδες και γέλια στο Φισκάρδο μαζί με τον Χρήστο, εσείς κάντε το μυαλό σας γεύμα για τα σκουλήκια του φασισμού σας. Δεν σας λυπόμαστε ρε. Σας γλεντάμε!

http://kartesios.com/?p=195067