Ντιμπέιτ με ψήφο Γιουροβίζιον

wpid-wp-1441833295587.jpeg

♦ Αυτή τη συνεργασία ή συγκυβέρνηση ή συγκόλληση ή συναρμολόγηση ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας μπορεί να την πετύχουν μόνα τα ΙΚΕΑ.

♦ Τα κανάλια, τα ΜΜΕ και οι δημοσκοπήσεις, πράγματι, προωθούν την ιδέα της συγκυβέρνησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τελευταία δημοσκόπηση δείχνει 148% ποσοστό για συνασπισμό των δύο κομμάτων και 243,78% για συνασπισμό περισσότερων κομμάτων.

♦ Οι Βρυξέλλες και τα ΜΜΕ εδώ αυτόν τον συνασπισμό τον ονομάζουν Συνασπισμό της Αριστεράς, της Δεξιάς και της Προόδου.

♦ Σε καλή μεριά. Συνολικά 1.766.000 τσεπώνουν τα κόμματα για τις εκλογές. Πολύ περισσότερα από όσα χρήματα δόθηκαν για την ανθρωπιστική κρίση. Μπράβο και άβε και πάρτε τα! Βάλτε στην τσέπη, δηλαδή.

♦ Το εντελώς παράλογο: δίνονται επίσης 355.600 ευρώ στα ίδια κόμματα αν εξέλεξαν βουλευτές στις ευρωεκλογές! Βρε μπαγάσηδες και άρπαγες, θα ψηφίσουμε και για ευρωεκλογές στις 20 Σεπτεμβρίου; Γιατί δεν μας το είπατε ακόμη;

♦ Ολα τα κόμματα έχουν οράματα για τη χώρα. Στην πραγματικότητα έχουν οράματα για τη γούνα μας.

♦ Τουλάχιστον 15.000 ταξί κατευθύνονταν από το πρωί προς το Νομισματοκοπείο. Τι να κάνουν; Εμπαιναν μέσα οι πελάτες και όταν τους ρωτούσαν οι ταξιτζήδες πού πάνε, επηρεασμένοι από το διαφημιστικό Λαφαζάνη, απαντούσαν χωρίς πολλές εξαιρέσεις «Νομισματοκοπείο».

♦ Τι να κάνουν οι ταξιτζήδες; Προσπαθούσαν να πλησιάσουν, έστω, το Νομισματοκοπείο. Κανένας δεν το κατάφερε.

♦ Προσωπικά στις μετακινήσεις χρησιμοποιώ λεωφορείο και κατεβαίνω στη Στάση Πληρωμών Νομισματοκοπείο.

♦ Πανελλαδικό δίκτυο απόψε για το ντιμπέιτ για να το δούμε όλοι. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Υπάρχει κανάλι που δείχνει μόνο τηλεμάρκετινγκ και υπολογίζεται ότι θα κάνει τηλεθέαση 53%.

♦ Για να γλιτώσουμε τα έξοδα των εκλογών, συν τις προεκλογικές επιχορηγήσεις των κομμάτων, να ψηφίσουμε μετά τη λήξη του ντιμπέιτ, όπως στη Γιουροβίζιον. Με τηλεβόουτινγκ και SMS.

♦ Αφού θα “ναι όλοι οι αρχηγοί εκεί, να πάρουν αριθμούς ο καθένας, 01, 02 κ.λπ., όπως οι διαγωνιζόμενοι στη Γιουροβίζιον ή στα ριάλιτι, γιατί είναι καραριάλιτι αυτές οι εκλογές. Το Big mnimonio.

♦ Και οι εκλογές είναι μεγαλύτερο πανηγυράκι από τη Γιουροβίζιον;

♦ Οριστικό: θα υπάρξει διερμηνέας στην τηλεμαχία για την αργκό Βαγγέλη, για τα ψευτράκος, πονηρούλης και άλλα ανάλογα.

♦ Απόψε θα λανσάρει και το «διακοπούλης» για τις διακοπές Τσίπρα. Σούνιο, Μήλο, Σίκινο, Κέρκυρα.

♦ Διαμαρτυρήθηκε μέχρι και ο ΓΑΠ.

♦ Διακοπές έκανε ο άνθρωπος. Να ανησυχούμε μόνο αν πάει στην Ελούντα.

♦ Ερωτήσεις SOS που πρέπει απαραίτητα να γίνουν απόψε:

• Στον Καμμένο: Γιατί τόση αγάπη για τον γύψο στις διαφημίσεις;

• Στον Θεοδωράκη: Είναι αλήθεια ότι σας άρεσε η διαφήμιση Λαφαζάνη και λόγω όχι ιδιαίτερης δυναμικής του κόμματός σας θα κάνετε την επόμενη συγκέντρωση σε ταξί;

•Στη Γεννηματά: Ομοίως η παραπάνω ερώτηση.

• Στον Κουτσούμπα: Αληθεύει ότι στον Πειραιά κρεμάσατε δίπλα στη φωτογραφία του Μαρξ τη φωτογραφία του Αλέξη Μητρόπουλου;

• Στον Λαφαζάνη: Πού θα βρείτε τις δραχμές να πληρώσετε το ταξί; Και γνωρίζετε πόσες δραχμές είναι η κατώτατη διαδρομή στα ταξί;

• Στον Μεϊμαράκη: Βρε Βαγγέλα, πώς γίνεται να θέλεις τρομερή νίκη της Νέας Δημοκρατίας και άλλον πρωθυπουργό; Πονηρούληηηη!

• Στον Τσίπρα: Πάλι ξεχάσατε τις μειώσεις των βουλευτικών μισθών, που μας εξαγγείλατε 52 φορές. Θα το κάνετε επιτέλους ή μας δουλεύετε;

♦ Αν ψήφιζαν στις εκλογές μόνο οι δημοσιογράφοι του πάνελ, η Νέα Δημοκρατία θα έπαιρνε τουλάχιστον 80%.

♦ Ο Μεϊμαράκης το παράκανε και στη διαδικασία του ντιμπέιτ. Του έχει καρφωθεί ή μάλλον του έβαλαν την ιδέα της συνεργασίας και ζήτησε από τον Τσίπρα να συνεργαστούν ακόμα και στο ντιμπέιτ. Αμάν πια!

http://www.efsyn.gr/arthro/ntimpeit-me-psifo-gioyrovizion