Aυτοί μας αξίζουν!

wpid-wp-1441838959063.jpeg

Απίστευτες φάρσες κάνει η ζωή.
Ενώ η Ελλάδα αντιμετωπίζει οικονομικό Αρμαγεδδώνα, οι πολίτες της καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε 7 πολιτικούς ηγέτες, εκ των οποίων κανείς δεν γνωρίζει οικονομικά και οι 6 από δαύτους δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους.

Σε μια χρεοκοπημένη εταιρία 11 εκατομμυρίων ανθρώπων, οι Ελληνες καταφέραμε να αναζητούμε μανατζαρέο ανάμεσα σε 6 πρόσωπα των κομματικών μηχανισμών και έναν δημοσιογράφο. Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα!

Το να μην έχεις δουλέψει στη ζωή σου και να βρίσκεσαι στο τιμόνι μιας χώρας έχει συνέπειες για τον λαό της.

Ο Καραμανλής για παράδειγμα, που είχε βγάλει μόνο μερικές φωτοτυπίες στη ζωή του σαν ακούμενος δικηγόρος του συγχωρεμένου Τρύφωνα Κουταλίδη, όταν έγινε πρωθυπουργός έκανε υπουργό Οικονομικών τον διαπλεκόμενο Αλογοσκούφη, τον οποίο στην συνέχεια αντικατέστησε με τον Παπαθανασίου.

Ο τελευταίος έδινε στην Λαγκάρντ, γραμμένα σε χαρτοπετσέτα, τα μέτρα που επρόκειτο να πάρει για να μην φουντάρει το σκάφος.

Τον Καραμανλή διαδέχθηκε ο ΓΑΠ, ο οποίος έκανε υπουργό τον Παπακωνσταντίνου, που έχασε την λίστα Λαγκάρντ στην οποία τυχαίως βρίσκονταν συγγενικά του πρόσωπα.

Ο Χαρδούβελης θα μείνει στην πολιτική ιστορία για το γνωστό email και τις καταθέσεις του σε τράπεζες του εξωτερικού, ενώ η επιλογή του Τσίπρα για την θέση του υπ. Οικονομικών (Βαρουφάκης) θα μάς έκανε διεθνώς ρεζίλι.

Ολες οι παραπάνω επιλογές προσώπων για την θέση του υπ. Οικονομικών της χρεοκοπημένης Ελλάδας έγιναν από πρωθυπουργούς που δεν είχαν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και οι οποίοι ήταν άσχετοι με τα οικονομικά.

Οποιος είδε το χθεσινοβραδινό ντιμπέι και δεν τρόμαξε με τις επιλογές του σοφού λαού να μας πει που ψωνίζει να πάμε κι εμείς.

7 ανεκδιήγητοι τύποι, οι οποίοι όμως έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό-οι περισσότεροι δε με πολλές 4ετίες στην πλάτη τους.

Πως είναι δυνατόν ρε μπαγάσησες συμπολίτες, να σώσουν αυτοί οι τύποι την Ελλάδα.

Πως είναι δυνατόν να μάς σώσουν άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και είναι ανίκανοι να επιλέξουν τους αρίστους ώστε να τους αναθέσουν ρόλους-κλειδιά;

Δεν βλέπετε, όλοι εσείς εκεί έξω, πως εάν εμείς οι πολίτες δεν αποφασίσουμε να αντικαταστήσουμε τους πολιτικάντηδες με ανθρώπους από την αγορά, δεν έχουμε ουδεμία τύχη;

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας εξαντλεί τις δυνατότητές του στο να παρέχει προστασία στο πελατειακό κράτος.

Εάν δεν απαλλαγούμε από δαύτους δεν υπάρχει ελπίδα.

Οι συχνές εκλογές αποτελούν την μόνη δημοκρατική διαδικασία για να ξεφορτωθούμε τους επαγγελματίες της πολιτικής.

Να στείλουμε σπίτια τους (όπως θα έκανε και ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης) τα στελέχη που φόρτωσαν με ζημιές το μαγαζί.

Εμείς γιατί τους κρατάμε;

Μήπως τελικά αποτελούν προσομοίωσή μας ή μάλλον  «Οι εκλογές τελειώσανε, γυρνάμε με βαπόρι, ό,τι σκατά ο βουλευτής , το ίδιο και οι ψηφοφόροι»